Juleaftens menu d. 24. Dec. 2018

Hent menuen og slip for besværet!

Vi laver alt fra bunden og sørger for at pakker det hele, sådan at det er let for dig at servere
en klassisk og velsmagende julemenu for dine gæster. I skal blot opvarme og anrette maden
ved at følge vores vejledning trin for trin.

Maden hentes på Ravelinen i tidsrummet kl. 14.00 til 16.00.

Forret:

  • Hjemme gravad laks med rævesovs, fennikel dild, dild og hjemmebagt brød

Julemenu 1:

  • Helstegt frilands and med hjemmelavet rødkål og kompot af svesker og æbler
  • Hvide asparges kartofler, brunede kartofler og ande sauce med ribs gelé

Julemenu 2:

  • Helstegt frilands and med hjemmelavet rødkål og kompot af svesker og æbler
  • Flæskesteg fra dansk frilands gris med hjemmelavet agurkesalat
  • Hvide asparges kartofler, brunede kartofler og ande sauce med ribs gelé

Dessert:

  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
  • eller: Blå kornblomst med glögg porcheret pære og brunkager

Priser:

Kuvertpris for julemenu 1: 205 kr.
Kuvertpris for julemenu 2: 265 kr.
Kuvertpris for forret: 76 kr.
Kuvertpris for dessert: 76 kr.

Der kan som minimum kun bestilles 4 kuverter af alle dele.

Praktisk:

  • Maden hentes efter aftale på Restaurant Ravelinen, Torvegade 79, 1400 K. Der kan parkeres foran restauranten.
  • Sidste frist for bestilling af julemenuen er d. 21. December.
  • Maden skal være afregnet senest d. 21. December via vores butik: http://ravelinen.dk/butik/
  • Bestillingen er kun gældende hvis bestilling og afregning er sket senest d. 21. December.
  • Alle priserne er inkl. moms.