Julefrokost 2017 – hverdage

Ravelinens juleborde 2017:

Serveres fra medio November

Ravelinen’s jule platte:

• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
• Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel

Kuvertpris: 278 kr.


Julebord 1 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dil
• Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
• Hønsesalat rørt med svampe mayo, sprødt kyllingeskind og karse
• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel

Kuvertpris: 328 kr.
(min. 2 kuverter)


Julebord 2 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
• Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
• Hønsesalat rørt med svampe mayo, sprødt kyllingeskind og karse
• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
• Slagterens jule medister med grov sennep og agurke salat
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Confiteret andelår af Berberi and med kompot af æbler og svesker
• Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel

Kuvertpris: 388 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)


Julebord 3 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
• Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og kompot af asier
• Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
• Koldrøget laks med råsyltet agurk, ægge creme og sprød radise
• Hønsesalat rørt med svampe mayo, sprødt kyllingeskind og karse
• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
• Slagterens jule medister med grov sennep og agurke salat
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Confiteret andelår af Berberi and med kompot af æbler og svesker
• Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel

Kuvertpris: 448 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)

Bestil bord online eller ring på Tlf. 32 96 20 45