Julefrokost 2018

Ravelinens juleborde 2018:

Ravelinen’s jule platte:

• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 288 kr.
(serveres kun til frokost)


Julebord 1 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 338 kr.
(min. 2 kuverter)
(serveres både til frokost og aften)


Julebord 2 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
• Slagterens egen jule medister med æbler, grov sennep og agurke salat
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Confiteret lår af Berberi and med grov æble kompot, tyttebær og syltede perleløg
• Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 398 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)


Julebord 3 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
• Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
• Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og kompot af asier
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Koldrøget Islandsk laks med råsyltet agurk, rygeost creme og sprød radise
• Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
• Slagterens egen jule medister med æbler, grov sennep og agurke salat
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
• Confiteret lår af Berberi and med grov æble kompot, tyttebær og syltede perleløg
• Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 458 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)

Bestil bord online her – eller skriv mail til [email protected] – ring på Tlf. 32 96 20 45