Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer, hjerte salat, syltede dadel tomater, brød croutons, kørvel og dild, 104 kr.
  • Stegt pighvar med sauterede porrer, sprød broccoli, sauce Nage og syltede ramsløgs kapers108 kr.
  • Røget laks med luftig kartoffelcreme, små kartoffelchips, radiser, æbler, syltet glaskål og dildolie104 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med braiseret kalvespidsbryst, friske ærter, stegte brisler og syltede gulerødder, 104 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet, salat af nye danske kartofler med stikkelsbær og confiteret æggeblomme, 108 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers, friske danske ærter og ristede kartofler med bacon, 238 kr.
  • Stegt Multe med ristede kantareller, friske majs, sauce på brunet smør, syltet perleløg og nye danske kartofler, 248 kr.
  • Stegt Kyllingebryst med små nye rødbeder, stegte kalvebrisler, hønsesauce smagt til med havesyre og nye kartofler248 kr.
  • BBQ spoleben af gris med grillede løg, spidskål vendt med creme fraiche, purløg og syltede gulerødder og grove fritter, 238 kr.
  • Grillet Ribeye steak med kalvehale ragout, friske danske ærter, bacon, hjertesalat, grove fritter og luftig bearnaise sauce, 288 kr

Ost

  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags ost med kompot på danske rabarber og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Danske jordbær vendt med vanilje og kornblomster, jordbærsorbet og luftig fløde med hyldeblomst, 86 kr.
  • Danske hindbær med fersken parfait, vanilje crumble på brændte mandler og rød skovsyre, 88 kr.
  • Chokoladekage med vaniljeis, friske danske solbær, puré af blommer og bagt hvid chokolade, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 74 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 42 kr.

Vegetarret

  • Dagens vegetarret – spørg tjeneren, 178 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 8 gæster kan der kun vælges en begrænset menu hvor der vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
  • Ved flere end 25 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Eller vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et reservationsgebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation. Der bliver ikke trukket noget på kortet før man ikke dukker op og der vil blive trukket 200 kr. pr. tilmeldt kuvert. Alt i følge gældende regler fra Horesta.