Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer på hjertesalat, syltede hvide asparges, kørvel og brød crouton, 112 kr.
  • Hvide asparges med sauce mousseline, håndpillede rejer, smørristede mandler og bronzefennikel128 kr.
  • Let saltet Islandsk laks med lakserogn, syrnet fløde, dildolie, råsyltet glaskål, sprød radise og dild112 kr.
  • Hjemmebagt tartelet, stuvning med friske grønne og hvide asparges, stegt vagtel bryst og kørvel118 kr.
  • Lynstegt oksefilet med syltet knoldselleri, sauce tatar, selleri puré på brunet smør og tallerkensmækker112 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, hvide asparges og ristede kartofler med bacon, 248 kr.
  • Helstegt rødspætte, pisket smør med kapers og dild, sommersalat på radise og saltet agurk, citron og nye kartofler vendt i persille, 248 kr.
  • Stegt poussin bryst og pølse af confiteret lår, glaserede grønne asparges, små nye gulerødder, hønse fumé med estragon og nye kartofler, 268 kr.
  • Amagerkotelet af langtidsstegt nakkekam, spinat puré, sauterede sommerkål med morkler, stege skysauce, nye kartofler og spansk kørvel, 248 kr.
  • Grillet ribeye steak, stegt hjertesalat med røget marv, brød crouton og persille, tallerkensmækker, luftig bearnaise sauce og grove fritter, 288 kr

Ost

  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags ost med kompot på danske stikkelsbær og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Bagt rabarber med vanilje, luftig mascarpone, grøn rabarber sorbet og citron verbena, 86 kr.
  • Bisquite med sprød marengs, marinerede friske danske jordbær og citroncreme, 88 kr.
  • Sprød vaffel med flødebolle, guf, vanilje is, hindbær coulis og marcipan crumble, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 78 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 46 kr.

Vegetarret

  • Dagens vegetarret – spørg tjeneren, 178 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå yndig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.