Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer, hjerte salat, syltede skorzonerrødder, brød croutons, kørvel og dild, 104 kr.
  • Stegt pighvar med danske rosenkål, sauce på brunet smør med syltet glaskål og danske æbler, 108 kr.
  • Rimmet islandsk laks med flødepeberrod, radiser, syltede hvide asparges, dildolie og sprødt rugbrød, 104 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med braiseret kalvespidsbryst, svampe, persillerødder og syltede stikkelsbær, 104 kr.
  • Cremet svampesuppe med syltet Karl Johan svampe og jordskokker smagt til med estragon og sherry, 104 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers, stegte skorzonerrødder og ristede kartofler med bacon, 238 kr.
  • Stegt havkat med sauteret fennikel, tomat, syltede perleløg, danske kartofler og cremet muslingesauce, 248 kr.
  • Stegt andebryst glaceret med peber og honning fra haven, jordskokker, ristede hasselnødder og kraftig andesauce248 kr.
  • Mørbrad af dansk frilandsgris med røget spæk, bagte løg, brunet løg pure, kartoffel creme og hjerter i flødesovs, 238 kr.
  • Grillet Ribeye steak med braiserede kalveskank, bønner med sennepskorn og syltede skalotteløg, grove fritter og pebersauce, 288 kr

Ost

  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags ost med kompot på danske hyben og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Æblekompot med kanel, syltede ribs, luftig vaniljecreme og granite på æbler og sprød havre, 86 kr.
  • Marinerede danske brombær og syltede kirsebær på panna cotta med krydderkage is, 88 kr.
  • Kraftig chokoladekage med marzipan, abrikoser med orange gin, abrikos sorbet og skovsyre, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 74 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 42 kr.

Vegetarret

  • Dagens vegetarret – spørg tjeneren, 178 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 8 gæster kan der kun vælges en begrænset menu hvor der vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
  • Ved flere end 25 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Eller vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et reservationsgebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation. Der bliver ikke trukket noget på kortet før man ikke dukker op og der vil blive trukket 200 kr. pr. tilmeldt kuvert. Alt i følge gældende regler fra Horesta.