Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

 • Rejecocktail med håndpillede rejer på hjertesalat, ”fattigmands” asparges, dild og brød crouton, 116 kr.
 • Røget og saltet Islandsk laks med lakserogn, fennikel salat vendt med anis frø, syrnet fløde og dild olie, 114 kr.
 • Rimet kammusling på kompot af syltede græskar og vinaigrette af brunet smør, ristede nødder og purløg116 kr.
 • Hjemmebagt tartelet med frikassé af kylling, karl johan, kejserhatte og stegte jordskokker med syrlig svampe blanquette sauce116 kr.
 • Dampede porrer krydret med røde skovsyreblade og julesalat vendt i vinaigrette af efterårs honning, sherryeddike valnødde olie, 108 kr.

Hovedretter

 • Wienerschnitzel af kalvtyksteg med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, glaserede persillerødder og ristede kartofler med bacon, 248 kr.
 • Bagt efterårs torsk med sauté af rosenkål, grønkål, bacon hertil cremet muslinge sauce med kørvel og pillede asparges kartofler, 268 kr.
 • Confiteret lår af Berberi ungand med glaserede rødbeder, blomme kompot, pillede asparges kartofler ristet i andefedt og blomme skysauce, 258 kr.
 • Indbagt svinemørbrad i svampe duxelle a la Wellinton, bagte jordskokker vendt i hasselnødder olie og sherry sauce med madagascar peberkorn, 268 kr. – bestilles á 2 kuverter
 • Helstegt australsk okse bavette med glaserede perleløg, stegte kejserhatte vendt med persille, grove fritter og kraftig rødvinssauce, 288 kr
 • Svampe toast med cremet karl johan, kejserhatte, østerhatte og champinon på smørristet brød med frisk estragon, 188 kr

Ost

 • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og hyben kompot, 98 kr.
 • Ostebræt med 3 slags ost med kompot på danske stikkelsbær og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

 • Gammeldags æblekage med vaniljefløde, mandel knas og ribs sorbet, 88 kr.
 • Ravelinens bananasplit med 3 slags hjemmelavet is, flødeskum og chokolade sovs, 88 kr.
 • Lun sandkage med karameliseret mælkechokolade mousse og nougat parfait, 88 kr.
 • Hjemmelavet vanilje is med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
 • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

 • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.