Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer, stenbider rogn, hjerte salat og syltede tomater, 104 kr.
  • Stenbiderrogn med lun kartoffel kompot, glaskål, rørt creme fraiche, karse og sprøde kartoffel chips, 106 kr.
  • Koldrøget laks med råsyltet agurk, æggecreme, sprøde radiser, dild og ristet rugbrød, 106 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med confiteret kylling, hønsesauce med persille, syltede løg og bøgehatte, 104 kr.
  • Håndskåret tatar med røget marv, rødbeder, urte mayo, syltede asier og sprøde brød croutoner, 106 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og saltbagt selleri, ristede kartofler med bacon, 238 kr.
  • Helstegt rødspætte med citron, fennikel, kapers, hollandaise på brunet smør med persille og asparges kartofler, 238 kr.
  • Perlehøne bryst farseret med morkler og kråser, glaseret porre og hønsesky sauce med hasselnødder og citron248 kr.
  • Stegt Iberico gris, sauce med braiseret svinekæber, glaserede rødbeder, danske kål og ristede kartofler, 248 kr.
  • Ribeye steak med glaserede oksekæber, bagte løg, ristede svampe, egne grov fritter og luftig bearnaise sauce, 288 kr

Ost

  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med tynde skiver af lagret fast-ost fra Gedsted Mejeri med ristede hasselnødder, jordskokker og sprød rugbrød, 98 kr.

Dessert

  • Citronfromage med is på ymer og honning, bagt hvid chokolde og citrusurter, 86 kr.
  • Æblekage med hasselnødde makroner, flødeskum, hjemmelavet ribsgelé og rød skovsyre, 86 kr.
  • Chokoladetærte med syltede pærer, hjemmelavet vanilje is creme og karamel, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 74 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 42 kr.

Vegetarret

  • Dagens vegetarret – spørg tjeneren, 178 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

  • Ved flere end 8 gæster kan der maks vælges mellem 2 retter til hver servering ved bordet.Alt sammen for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.