Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Cremet fiskesuppe med bagt Vesterhavs torsk, stegte jordskokker og syltede pærer og purløgsolie , 104 kr.
  • Stegt kammuslinge tartar rørt med urtemayo, danske æbler, syltede glaskål og en luftig muslingesauce, 108 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med kalvespidsbryst, stegte bøgehatte, sauterede porre, syltet selleri og persille, 104 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers, stegte, glacerede rosenkål og ristede kartofler med bacon, 238 kr.
  • Bagt rødtunge filet med stegt blomkål, syltede stikkelsbær, pillede aspargeskartofler og kraftig fiskesauce med krondild,  248 kr.
  • Stegt confiteret Berberi andelår med stegte skorzonerrødder i brunet smør, bagte æbler, kraftig andesky og pillede asparges kartofler 258 kr.
  • Grillede medaljoner af dansk oksefilet med karameliseret løgpuré, stegte kejserhatte, rødvinssauce og kartoffel kroketter med oksehaler, 258 kr

Ost

  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags ost med kompot på danske hyben og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Ris á la mande med sukkerristede mandler og kirsebærsovs med vanilje og kanel, 88 kr.
  • Pære tarte tatin med brun farin, vanilje syltede korender og iscreme på krydderkage, 88 kr.
  • Kraftig chokolademousse med svesker i Armagnac, kakao sorbet og chokolade knas, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 78 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 46 kr.

Ravelinen’s Julebord 1:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
  • 328 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Julebord 2:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Slagterens jule medister med grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and på dansk grønkål med rysteribs
  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
    388 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Julebord 3:

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og bagte syltede skalotteløg
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Koldrøget laks med råsyltet agurk, ægge creme og sprød radise
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Slagterens jule medister med grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and på dansk grønkål med rysteribs
  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
    448 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Vegetarret

  • Dagens vegetarret – spørg tjeneren, 178 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 8 gæster kan der kun vælges en begrænset menu hvor der vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
  • Ved flere end 25 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Eller vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et reservationsgebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation. Der bliver ikke trukket noget på kortet før man ikke dukker op og der vil blive trukket 200 kr. pr. tilmeldt kuvert. Alt i følge gældende regler fra Horesta.