Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer, grønne asparges, hjerte salat og syltede tomater, 104 kr.
  • Letbagt bornholmsk ørred, sprøde broccoli, rugbrød knas, estragon og røget hollandaise sauce, 106 kr.
  • Stegt torsk med små nye gulerødder, cremet fiskesauce med muslinger og bronzefennikel106 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med confiteret kylling, hønsesauce med grønne asparges og syltede perleløg, 104 kr.
  • Håndskåret tatar med saltet marv, sennepvinagrette, ramsløgs mayo og sprøde kartofelchips, 106 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og saltbagt selleri, ristede kartofler med bacon, 238 kr.
  • Helstegt rødspætte, pisket smør med kapers, hjertesalat med syrnet fløde, revet peberrod og nye kartofler, 238 kr.
  • Poussin stegt med peber, pure af persillerødder med bagte hvidløg, stegte små broccoli, pebersauce og grov fritter248 kr.
  • Iberico gris med nye løg, ristede svampe, sauce a la creme med ristede brød croutoner, ramsløg og nye kartofler, 248 kr.
  • Grillet Ribeye steak med glaserede grønne asparges, sprød kalveskank med bløde løg, grov fritter og luftig bearnaise sauce, 288 kr

Ost

  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags ost med kompot af pærer og fennikel og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Citronfromage med is på ymer og honning, bagt hvid chokolde og citrusurter, 86 kr.
  • Rabarber kompot med hvid chokolade pannacotta og is på rabarber og kørvel, 86 kr.
  • Chokolademousse med kaffe likør fra Kløvermarken, ristet hasselnødder og kokos-toppe, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 74 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 42 kr.

Vegetarret

  • Dagens vegetarret – spørg tjeneren, 178 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 8 gæster kan der kun vælges en begrænset menu hvor der vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
  • Ved flere end 25 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Eller vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et reservationsgebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation. Der bliver ikke trukket noget på kortet før man ikke dukker op og der vil blive trukket 200 kr. pr. tilmeldt kuvert. Alt i følge gældende regler fra Horesta.