Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rulle af koldrøget islandsk laks med dildsyltede knoldgaldetand og feldsalat med lakserogn med citron fløde, 116 kr.
  • Stegt foie gras af and på orange braiseret julesalat og ande sauce med konfiterede ande kråser, 128 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med plukket kød af fasan, sorte trompethatte, kejserhatte i cremet vildt sauce,116 kr.
  • Honning bagt rødbede vendt i sesam frø, hjertesalat, sauce tartar, syltet blomkål og karse104 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af kalvtyksteg med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, grønkål og ristede kartofler med bacon, 248 kr.
  • Bagt torsk i cremede suppe på jordskokke puré med en krydderurte salat af friske æbler vendt i valnøddeolie og sprød brandade, 268 kr.
  • Timian stegt confiteret Berberi andelår med aspargeskartofler ristet i andefedt, syltede perleløg og andesauce med 3 slags peber, 258 kr.
  • Dådyr kølle stegt med enebær, krydret vildt pølse, stegte fattigmands asparges og sauce med sorte trompethatte og armagnac syltede svesker, 268 kr.
  • Svampe toast med cremet sorte trompethatte, kejserhatte, østerhatte og champignon på smørristet brød med frisk estragon, 188 kr

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og hyben kompot, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags ost med kompot på hyben og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Ris a la mande med sukkerristede mandler og kirsebær sovs med vanilje og kanel, 88 kr.
  • Æble tarte tatin med rosmarin og brun farin med en iscreme på hjemmebagt krydderkage, 88 kr.
  • Lun kraftig chokolade fondant med kakao sorbet, chokolade knas og mandarin puré, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Ravelinen’s julebord 1:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 1: 338 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s julebord 2:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
  • Slagterens egen jule medister med æbler, grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and med grov æble kompot, tyttebær og syltede perleløg
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 2: 398 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s julebord 3:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og blomster kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Koldrøget Islandsk laks med råsyltet agurk, urte mayonnaise og sprød radise
  • Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
  • Slagterens egen jule medister med æbler, grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and med grov æble kompot, tyttebær og syltede perleløg
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 3: 458 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.