Aften fra 17.30 til 21.30 – fra d. 28. Marts 2019

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer på hjertesalat, dild syltet blomkål og stenbiderrogn, 116 kr.
  • Stenbiderrogn med sat kærnemælk, rødløgskompot, purløg, citron og brød croutoner, 118 kr.
  • Sprød tærte med taskekrabbe, blegselleri, syltet tomat, citron og dild mayonnaise, 114 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med dansk kylling, grønne asparges, syltet skorzonerrod og karse, 114 kr
  • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet med saltet agurk, ramsløgs kapers, peberrod og sprød kartoffel, 116 kr
  • Dampede porrer krydret med rød skovsyreblade og julesalat vendt i vinaigrette af efterårs honning, sherryeddike valnødde olie, 108 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, glaseret porre og ristede kartofler med bacon, 248 kr.
  • Skindstegt dansk sandart på kartoffel kompot med røget ål, ristede mandler, syltede stikkelsbær, løvstikke og cremet fiskesauce, 248 kr.
  • Svinemørbrad af dansk gris på bund af timianbagt kartoffel, persillerods puré, sauteret savoykål og sherry sauce med perlebyg, æble og purløg, 258 kr.
  • Stegt dansk lammekølle med bagte cherry tomater, syltede artiskokker, sauce på lammesky og bouillonkartofler med mynte og salvie, 258 kr.
  • Grillet ribeye steak med forårsløg, løg puré, ramsløg, tourte af kalvetunge og stegte svampe, rødvinssauce og hjemmelavede grove fritter, 288 kr.
  • Svampe toast med cremede sorte trompethatte, kejserhatte, østershatte og champignon på smørristet brød med frisk estragon 188 kr.

Ost

  • Gammel ost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky og løg på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.

Dessert

  • Gammeldags æblekage med vaniljefløde, mandel knas og ribs sorbet, 86 kr.
  • Ravelinens bananasplit med 3 slags hjemmelavet is, flødeskum og chokolade sovs, 88 kr.
  • Mørk chokolademousse med blød ganache, blodappelsin sorbet og marengs, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.