Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede grønlandske rejer, hjerte salat, grønne asparges og syltede dadel tomater, 104 kr.
  • Hvide asparges med håndpillede grønlandske rejer, luftig mousseline sauce, bronzefennikel og brød croutons116 kr.
  • Rimmet vesterhavs torsk med nye danske ærter, muslinge skum, blomkålspure og sprøde kartoffelchips104 kr.
  • Hjemmebagt tartelet med confiteret kylling, hønsesauce med grønne asparges og syltede perleløg, 104 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet, salat af nye danske kartofler med stikkelsbær og confiteret æggeblomme, 108 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør, friske ærter og hvide asparges, ristede kartofler med bacon, 238 kr.
  • Stegt vesterhavs torskeryg med nye danske tomater bagt med citrontimian/hvidløg og en svampe consommé, 248 kr.
  • Stegt udbenet poussin, nye danske ærter med bacon og skalotteløg, hønsesky med estragon og nye danske kartofler248 kr.
  • BBQ svinebryst med grillede løg, syltede gulerødder, spidskål vendt med creme fraiche og purløg, og grove fritter, 238 kr.
  • Grillet Ribeye steak med glaserede grønne asparges, sprød kalveskank, grove fritter og luftig bearnaise sauce, 288 kr

Ost

  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags ost med kompot på danske rabarber og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Danske jordbær vendt med vanilje og kornblomster, jordbærsorbet og luftig fløde med hyldeblomst, 86 kr.
  • Rabarber kompot med hvid chokolade pannacotta med sorbet is på rabarber og kørvel, 86 kr.
  • Chokoladekage med vaniljeis og syltede blommer med mynte, og knas af bagt chokolade, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 74 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 42 kr.

Vegetarret

  • Dagens vegetarret – spørg tjeneren, 178 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 8 gæster kan der kun vælges en begrænset menu hvor der vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
  • Ved flere end 25 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Eller vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et reservationsgebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation. Der bliver ikke trukket noget på kortet før man ikke dukker op og der vil blive trukket 200 kr. pr. tilmeldt kuvert. Alt i følge gældende regler fra Horesta.