Frokost fra 11.30 – 16.00

Koldt

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg, 78 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med rørt creme fraiche, kapers og karse86 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og syltede stikkelsbær, 88 kr.
  • Håndpillede rejer med dild, urte mayo, citron, smilende æg og grillet brød, 108 kr.
  • Koldrøget laks med råsyltet agurker, urte mayo, sprød radise og grillet brød, 108 kr.
  • Hønsesalat rørt med svampe, sprødt kyllingeskind, karse og grillet brød, 96 kr.
  • Kartoffelmad med nye danske kartofler kogt med løvstikke, sprødt kyllingeskind, urte mayo og radiser, 82 kr.
  • Snapsemad med nye danske kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urte mayo, smilende æg og kapers, 90 kr

Lunt

  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade, dild og citron, 98 kr
  • Friskstegt rødspættefilet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 106 kr.
  • Stjerneskud af dampet og stegt rødspættefilet, håndpillede rejer og syltede dadel tomater, 166 kr.
  • Mormors fiskefrikadeller lavet på torsk og dansk gris, dild og purløg med remoulade og citron, 96 kr.
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon, ristede svampe og syltede rødbeder, 92 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål med æblemost og agurkesalat, 92 kr.
  • Pariserbøf af kødkvæg på grillet brød, pickles, friskrevet peberrod, surt og æggeblomme166 kr.

Ravelinen’s platte

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe, sprødt kyllingeskind og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
    218 kr.

Ravelinen’s Kolde Bord

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød
    278 kr. (serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Store Kolde Bord

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Christiansø Pigens sild med rørt creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og syltede stikkelsbær
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Koldrøget laks med råsyltet agurk, urte mayo og sprød radise
  • Hønsesalat rørt med svampe, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød
    358 kr. (serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammelost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky og løg på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.

Dessert

  • Danske jordbær vendt med vanilje og kornblomster, jordbærsorbet og luftig fløde med hyldeblomst, 86 kr.
  • Danske hindbær med fersken parfait, vanilje crumble på brændte mandler og rød skovsyre, 88 kr.
  • Chokoladekage med vaniljeis, friske danske solbær, puré af blommer og bagt hvid chokolade, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 74 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 42 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 8 gæster kan der kun vælges en begrænset menu hvor der vælges mellem 2 retter til hver servering.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
  • Ved flere end 25 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Eller vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et reservationsgebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation. Der bliver ikke trukket noget på kortet før man ikke dukker op og der vil blive trukket 200 kr. pr. tilmeldt kuvert. Alt i følge gældende regler fra Horesta.