Frokost fra 11.30 – 16.00

Koldt

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg, 78 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med rørt creme fraiche, kapers og karse86 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og kompot af asier, 88 kr.
  • Håndpillede rejer med dild, æggecreme, citron, smilende æg og grillet brød, 108 kr.
  • Koldrøget laks med råsyltet agurk, æggecreme, radiser og grillet brød, 108 kr.
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise, sprødt kyllingeskind, karse og grillet brød, 96 kr.
  • Kartoffelmad af asparges kartofler kogt med løvstikke, sprødt kyllingeskind, urte mayo og radiser, 82 kr.
  • Snapsemad med asparges kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urte mayo, smilende æg og kapers, 90 kr

Lunt

  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade, dild og citron, 98 kr.
  • Friskstegt rødspættefilet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 106 kr.
  • Stjerneskud af dampet og stegt rødspættefilet, håndpillede rejer og stenbiderrogn, 166 kr.
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe og syltede rødbeder, 92 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål med æblemost og agurkesalat, 92 kr.
  • Lille Wienerschnitzel af dansk kalv, brunet smør med kapers samt ristede kartofler med bacon, 108 kr.
  • Pariserbøf af kødkvæg på grillet brød, pickles, friskrevet peberrod, surt og æggeblomme166 kr.

Ravelinen’s platte

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise og sprødt kyllingeskind
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
    218 kr.

Ravelinen’s Kolde Bord

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise og sprødt kyllingeskind
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød
    278 kr. (serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Store Kolde Bord

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Christiansø Pigens sild med rørt creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og kompot af asier
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Koldrøget laks med råsyltet agurk, æggecreme og sprød radise
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise og sprødt kyllingeskind
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød
    358 kr. (serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammel ost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky og løg på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.

Dessert

  • Citronfromage med is på ymer og honning, bagt hvid chokolde og citrusurter, 86 kr.
  • Æblekage med hasselnødde makroner, flødeskum, hjemmelavet ribsgelé og rød skovsyre, 86 kr.
  • Chokoladetærte med syltede pærer, hjemmelavet vanilje is creme og karamel, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 74 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 42 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

  • Ved flere end 8 gæster kan der maks vælges mellem 2 retter til hver servering ved bordet.Alt sammen for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.