Frokost fra 11.30 – 16.00

Koldt

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers, løg og smilende æg, 78 kr.
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg, 78 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med rørt creme fraiche, kapers og karse88 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og bagte syltede skalotteløg, 90 kr.
  • Håndpillede rejer med dild, urte mayonnaise, citron, smilende æg og grillet brød, 108 kr.
  • Gravad islandsk laks med krondild, rævesovs, syltede perleløg, dild og grillet brød, 108 kr.
  • Hønsesalat rørt med svampemayonnaise, sprødt kyllingeskind, karse og grillet brød, 96 kr.
  • Hjemmelavet sylte af dansk gris med allehånde, syltede rødbeder og grov sennep, 88 kr.

Lunt

  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade, dild og citron, 98 kr
  • Friskstegt rødspættefilet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 108 kr.
  • Varmrøget islandsk laks, flødestuvet spinat med muskatnød, frisk dild og grillet brød, 108 kr.
  • Mormors lune frikadeller af dansk gris og kalv med stuvet spidskål og agurkesalat, 96 kr.
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon, ristede svampe og syltede rødbeder, 94 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemost syltet rødkål og agurkesalat, 94 kr.
  • Stegt confiteret Berberi andelår på dansk grønkål med bagte æbler, risteribs og andesauce128 kr.
  • Pariserbøf af kødkvæg på grillet brød, pickles, friskrevet peberrod, surt og æggeblomme168 kr.

Ravelinen’s juleplatte

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
    278 kr.

Ravelinen’s Julebord 1:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
  • 328 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Julebord 2:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, rødløg og dild
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Slagterens jule medister med grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and på dansk grønkål med rysteribs
  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
    388 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Julebord 3:

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og løg
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og bagte syltede skalotteløg
  • Friskstegt rødspættefilet med hjemmerørt grov remoulade og citron
  • Koldrøget laks med råsyltet agurk, ægge creme og sprød radise
  • Hønsesalat rørt med svampe mayonnaise, sprødt kyllingeskind og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Slagterens jule medister med grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and på dansk grønkål med rysteribs
  • Ris a la mande med kirsebær sovs tilsmagt med vanille og kanel
    448 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammel ost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky og løg på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt dansk Snehvide ost fra Søvind Osteri med egen solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.

Dessert

  • Ris a la mande med sukkerristede mandler og kirsebærsovs med vanilje og kanel, 88 kr.
  • Pære tarte tatin med brun farin, vanilje syltede korender og iscreme på krydderkage, 88 kr.
  • Kraftig chokolademousse med svesker i Armagnac, kakao sorbet og chokolade knas, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is og chokoladesovs, 78 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 46 kr.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 8 gæster kan der kun vælges en begrænset menu hvor der vælges mellem 2 retter til hver servering.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
  • Ved flere end 25 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Eller vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et reservationsgebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation. Der bliver ikke trukket noget på kortet før man ikke dukker op og der vil blive trukket 200 kr. pr. tilmeldt kuvert. Alt i følge gældende regler fra Horesta.