Frokost fra 11.30 til 16.00 – fra torsdag d. 15. Nov:

Koldt

  • Marineret sild fra Bornholm, med allehånde, løg og smilende æg, 78 kr.
  • Karrysild fra Bornholm med æbler,  kapers, løg, dild og smilende æg, 78 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med smilende æg, rørt creme fraiche, kapers og karse88 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med krondild og blomster kapers, 90 kr.
  • Håndpillede rejer med dild, urte mayonnaise, citron, smilende æg og grillet brød, 112 kr.
  • Hjemme graved Færøsk laks med dild, rævesovs, syltede perleløg og grillet brød, 112 kr.
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, peber bacon, karse og grillet brød, 98 kr.
  • Honning bagt rødbede vendt i sesam frø, hjertesalat, sauce tartar, syltet blomkål og karse, 104 kr.

Sildemenu i to serveringer – kold og lun:

  • Marineret sild fra Bornholm, med allehånde, løg og smilende æg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Christiansø Pigens kryddersild med, rørt creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og blomster kapers
  • Lun Kippers med nylavet røræg drysset med radiser og purløg

Kuvertrpris: 188 kr.

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbe filet med hjemmerørt grov remoulade, dild og citron, 106 kr
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbe filet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 118 kr.
  • Slagterens egen jule medister med æble og timian, stuvet grønlangkål, grov sennep og agurkesalat, 96 kr.
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og ristede svampe, 94 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær og syltet rødkål med æblemost og agurkesalat, 96 kr.
  • Confiteret lår af Berberi and med grov æble kompot, tyttebær, syltede perleløg og andesauce128 kr.
  • Pariserbøf af kødkvæg på grillet brød, pickles, friskrevet peberrod, surt og æggeblomme seperat168 kr.
  • Svampe toast med cremet sorte trompethatte, kejserhatte, østerhatte og champignon på smørristet brød med frisk estragon188 kr.

Ravelinen’s jule platte

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for platten: 288 kr.

Ravelinen’s julebord 1:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 1: 338 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s julebord 2:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
  • Slagterens egen jule medister med æbler, grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and med grov æble kompot, tyttebær og syltede perleløg
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 2: 398 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s julebord 3:

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde, kapers og rødløg
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og blomster kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Koldrøget Islandsk laks med råsyltet agurk, urte mayonnaise og sprød radise
  • Hønsesalat af confiteret lår med syltede Karl-Johan svampe, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
  • Slagterens egen jule medister med æbler, grov sennep og agurke salat
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, syltet rødkål og agurkesalat
  • Confiteret lår af Berberi and med grov æble kompot, tyttebær og syltede perleløg
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 3: 458 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

  • ved flere end 25 gæster anrettes platte og kolde borde på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ost

  • Gammel ost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky og løg på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og hyben kompot, 98 kr.

Dessert

  • Ris a la mande med sukkerristede mandler og kirsebær sovs med vanilje og kanel, 88 kr.
  • Æble tarte tatin med rosmarin og brun farin med en iscreme på hjemmebagt krydderkage, 88 kr.
  • Lun kraftig chokolade fondant med kakao sorbet, chokolade knas og mandarin puré, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.