Frokost fra 11.30 til 16.00

Koldt

  • Karrysild fra Bornholm med æbler,  kapers, løg, dild og smilende æg, 78 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med smilende æg, rørt creme fraiche, kapers og karse88 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med krondild og blomster kapers, 90 kr.
  • Håndpillede rejer med dild, urte mayonnaise, citron, smilende æg og grillet brød, 112 kr.
  • Koldrøget Islandsk laks med råsyltet agurk, urte mayonnaise, sprød radise og grillet brød, 112 kr.
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, peber bacon, karse og grillet brød, 98 kr.
  • Kartoffelmad med asparges kartofler kogt med løvstikke, peber bacon, urte mayonnaise og sprød radise, 82 kr.
  • fås selvfølgelig også som vegetar ret uden bacon
  • Snapsemad med asparges kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urte mayo, smilende æg og kapers, 92 kr.
  • Dampede porrer krydret med rød skovsyreblade og julesalat vendt i vinaigrette af efterårs honning, sherryeddike valnødde olie, 108 kr.

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbe filet med hjemmerørt grov remoulade, dild og citron, 106 kr
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbe filet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 118 kr.
  • Stjerneskud af dampet og stegt skrubbefilet, håndpillede rejer ”fattigmands” asparges og urte, 168 kr.
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og ristede svampe, 94 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær og hjemmesyltet agurkesalat og rødkål, 96 kr.
  • Forlorenhare med enebær, cremet skysauce, tyttebær, agurkesalat og pillede asparges kartofler168 kr.

Ravelinen’s platte

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, bacon og karse
  • Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål

Kuvertpris for platten: 228 kr.

Ravelinen’s Kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, bacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og svampe
  • Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det kolde bord: 288 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Store kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Christiansø Pigens sild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og blomster kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Koldrøget Islandsk laks med dild syltet agurk, urte mayonnaise og radise
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, bacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og svampe
  • Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 368 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

  • ved flere end 25 gæster anrettes platte og kolde borde på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ost

  • Gammel ost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky og løg på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og hyben kompot, 98 kr.

Dessert

  • Gammeldags æblekage med vaniljefløde, mandel knas og ribs sorbet, 88 kr.
  • Ravelinens bananasplit med 3 slags hjemmelavet is, flødeskum og chokolade sovs, 88 kr.
  • Lun sandkage med karameliseret mælkechokolade mousse og nougat parfait, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.