Juleaftens menu d. 24. Dec. 2019

Hent menuen og slip for besværet!

Vi laver alt fra bunden og sørger for at pakker det hele, sådan at det er let for dig at servere
en klassisk og velsmagende julemenu for dine gæster. I skal blot opvarme og anrette maden
ved at følge vores vejledning trin for trin.

Maden hentes på Ravelinen i tidsrummet kl. 14.00 til 16.00.

Forret:

  • Hjemmegravet Færøsk laks med fennikelfrø, dild, rævesovs og ristet brød

Julemenu 1:

  • Helstegt frilands and med svesker, æbler og rødkål
  • Hvide kartofler, brunede kartofler og ande sauce

Julemenu 2:

  • Helstegt and med svesker, æbler og rødkål
  • Flæskesteg fra frilandsgris med agurkesalat
  • Hvide kartofler, brunede kartofler og ande sauce

Dessert:

  • Ris a la mande med sukkerristede mandler og kirsebær sauce med kanel og vanilje

Priser:

Kuvertpris for forret: 112 kr.
Kuvertpris for julemenu 1: 238 kr.
Kuvertpris for julemenu 2: 298 kr.
Kuvertpris for dessert: 88 kr.

Der kan som minimum kun bestilles 4 kuverter af alle dele.

Praktisk:

  • Maden hentes efter aftale på Restaurant Ravelinen, Torvegade 79, 1400 K. Der kan parkeres foran restauranten.
  • Sidste frist for bestilling af julemenuen er d. 21. December.
  • Maden skal være afregnet senest d. 21. December via vores butik: https://ravelinen.dk/butik/
  • Bestillingen er kun gældende hvis bestilling og afregning er sket senest d. 21. December.
  • Alle priserne er inkl. moms.