Ravelinens juleborde:
(serveres alle ugen dage fra medio november og året ud )
Ravelinen’s juleplatte:
• Karry sild fra Bornholm med æble, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
• Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
• Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 308 kr.
(serveres kun til frokost)
Julebord 1 – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Karrysild fra Bornholm med æbler
– med kapers, rødløg, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
• Kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 368 kr.
(min. 2 kuverter)
(serveres både til frokost og aften)
Julebord 2 – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
• Christiansø Pigens røde kryddersild
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
• Kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Slagterens egen jule medister med æble og timian
• Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
Kuvertpris: 438 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)
Julebord 3 – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
• Christiansø Pigens røde kryddersild
• Stegt sild med dild og Dijon sennep
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg, dild og stuvede kartofler
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Gravet Færøsk laks lavet med stødt anis, fennikelfrø, dild, og rævesovs
• Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
• Kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Slagterens egen jule medister med æble og timian
• Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 488 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)