Julefrokost 2019

Ravelinens juleborde 2019:

Ravelinen’s jule platte:

• Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse
• Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
• Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 298 kr.
(serveres kun til frokost)


Julebord 1 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
– med creme fraiche, kapers , hk rødløg , karrysalat , dild stuvede kartofler

• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse

• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål og grov sennep og agurkesalat

Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 348 kr.
(min. 2 kuverter)
(serveres både til frokost og aften)


Julebord 2 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
• Christiansø Pigens kryddersild
– med creme fraiche, kapers , hk rødløg , karrysalat , dild stuvede kartofler

• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse

• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
• Slagterens egen jule medister med æble og timan
• Møre franske Berberi andelår
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål og grov sennep og agurkesalat

Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 418 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)


Julebord 3 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
• Christiansø Pigens kryddersild
• Stegt sild med dild og Dijon sennep
– med creme fraiche, kapers , hk rødløg , karrysalat , dild stuvede kartofler

• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
• Hjemme gravet Færøsk laks med fennikelfrø, dild, og rævesovs
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse

• Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacon tern
• Slagterens egen jule medister med æble og timan
• Møre franske Berberi andelår
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål og grov sennep og agurkesalat

Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 468 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)

Bestil bord online her – eller skriv mail til [email protected] – ring på Tlf. 32 96 20 45