Julefrokost 2020

Ravelinens juleborde 2020:

Ravelinen’s jule platte:

• Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade og dild
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse
• Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
• Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 308 kr.
(serveres kun til frokost)


Julebord 1 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Karrysild fra Bornholm med æbler
– med kapers, rødløg, smilende æg og dild

• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade og dild
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse

• Grov kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep

Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 368 kr.
(min. 2 kuverter)
(serveres både til frokost og aften)


Julebord 2 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
• Christiansø Pigens kryddersild
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild

• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade og dild
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse

• Grov kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Slagterens egen jule medister med æble og timian
• Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep

Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 428 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)


Julebord 3 – serveres ved bordet på mindre fade af flere omgange:

• Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
• Christiansø Pigens kryddersild
• Stegt sild med dild og Dijon sennep
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild stuvede kartofler

• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade og dild
• Gravet Færøsk laks lavet med stødt anis, fennikelfrø, dild, og rævesovs
• Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse

• Grov kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Slagterens egen jule medister med æble og timian
• Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep

Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris: 488 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)

Bestil bord online her – eller skriv mail til [email protected] – ring på Tlf. 32 96 20 45