Handelsbetingelser

Betaling:

Produkter og billetter kan kun bestilles fra ravelinen.dk via online betaling. Alle priser er i danske kroner, og er inkl. dansk moms.

Følgende kort kan bruges til betaling:

Dankort, VISA/Dankort og MasterCard – herunder også VISA Electron, Maestro, V PAY og Eurocard

Levering:

Det er vigtigt at din e-mail adresse er indtastet korrekt, da vi sender din kvittering til din e-mail adresse.

Købte gavekort leveres med Post Danmark indenfor 1-10 hverdage, fra din bestilling er modtaget

Ved køb af billetter til arrangementer, sendes kvittering og bekræftelse på købet via den indtastede e-mail.

Sikkerhed:

Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Ravelinen.dk.
 Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere.
Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko I tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt I en internet-butik der benytter SSL.

Fortrydelsesret:

Du har generelt 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af din forsendelse. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returnerede varer skal således være i en salgbar stand, og en eventuel forsegling må ikke være brudt.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Varer skal sendes til:

Restaurant Ravelinen
Torvegade 79
1400 København K

Købte gavekort leveres med Post Danmark indenfor 1-10 hverdage, fra din bestilling er modtaget og har en gyldighedsperiode på 3 år fra købsdato.¨
 
Når du fortryder et køb hvor du har betalt online, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en tilbageførsel til det kort som du har brugt til at afregne med varen med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk, at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug, eller fordi den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Reklamation:

Skulle du have modtaget en beskadiget vare sendes denne venligst tilbage til nedenstående adresse, hvorefter ny vare vil blive fremsendt –

Restaurant Ravelinen
Torvegade 79
1400 København K
att: Preben Brink

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Husk at varen altid skal sendes tilbage I forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger