Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

 • Rejecocktail med håndpillede rejer på hjertesalat med syltede tomater, friske urter og brød crouton, 116 kr.
 • Stegte jomfruhummerhaler, blomkål med ristede mandler, sauce mousseline og bronze fennikel, 146 kr.
 • Skindstegt dansk makrel med frisk sommer salat på radiser, agurk, spidskål vendt med rygeost og friske urter, 114 kr.
 • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet, syltede rabarber, skalotteløg, tallerkensmækker og røget marv mayo, 118 kr.
 • Salat af nye danske kartofler med spæd broccoli, friskbælgende grønne ærter, løvestikkeolie og luftig kartoffel creme, 108 kr.

Hovedretter

 • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, friskebælgede ærter, brunet smør med kapers og sherry eddike og ristede kartofler med peber bacon, 258 kr.
 • Stegt multefilet med ristede kantareller på kompot med danske majs og nye løg, intens fiske fume sauce og nye danske kartofler, 258 kr.
 • Estragonfarseret fritgående Rokkedahl kylling med frikassé af gulerødder, spidskål og hønse fume lagt på ærte puré med nye danske kartofler, 248 kr.
 • Himmerland oksemørbrad på sauteret spinat og porre, oksehaleragout med sar og syltede hvide asparges og nye danske kartofler, 298 kr.
 • Hjemmelavede ravioli med kantareller og friskost på en persillepuré, syltet citron, kantarelcreme og frisk frissé salat, 188 kr.

Ost

 • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
 • Ostebræt med 3 slags danske egnsoste, stikkelsbærkompot og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

 • Friske hindbær med hyldeblomst is, sprød vaffel og hvid chokolade creme, 88 kr.
 • Friske jordbær på mørk chokoladebund, pistacienødder og tonka bønne creme, 88 kr.
 • Friske blåbær og stikkelsbær på kardemomme fløde med honning is og lyse honning kager lavet med honning fra eget bistade, 88 kr.
 • Hjemmelavet vaniljeis med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
 • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

 • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.