Aften

(køkkenet åbner kl. 17.30 og sidste start af nye borde kl. 19.30)

Lidt at starte på

  • Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 96 kr.
  • Negroni med Cph Orange Gin, Garrone og Campari , 96 kr. 
  • Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Garrone og tør cava, 96 kr.
  • Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 96 kr.
  • Punch drink med Cph Mulberry Rosé, pink portvin, the og rabarbersirup, 96 kr.
  • Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 96 kr.
  • Cava et dejligt glas bobler, 90 kr.

Husk også vores dejlige juleborde længere nede i kortet !

Forretter

  • Gravad Færøsk laks lavet med stødt anis, fennikel frø, dild, rævesovs på smørristet surdejsbrød, 158 kr
    – et godt glas der matcher: 2020 Grüner Veltliner · Na Alsdann · Ferdinand Mayr · Østrig, 90 kr.
  • Tartelet med confiteret andelår i cremet sauce med syltet butternut græskar, grønne bønner, tyttebær og grønkålschips, 158 kr
    – et godt glas der matcher: 2018 St. Véran · Les Charmones · Thomas · Bourgogne, 140 kr.
  • Tartar af håndskåret oksefilet med skalotteløg, estragon mayonnaise, syltede bøgehatte og kartoffelchips, 158 kr.
    – et godt glas der matcher: 2018 Chenin Blanc · Bush Wine · Mooiplaas · Stellenbosch, 120 kr.
  • Bønnesalat med syltede kantareller, hestebønner, grillede porrer, Havgus ost, pocheret æg og honning vinaigrette fra eget bistade, 158 kr.
    – et godt glas der matcher: 2021 Rioja Blanco · Alegre Valganon · Rioja, 110 kr.

Hovedret

  • Wienerschnitzel af kalv med kryddersmør på peberrod, kapers og benfri sild, ristede østershatte, grønne bønner, skysauce og ristede kartofler med bacon, 288 kr.   
    – et godt glas der matcher: 2015 Shiraz · Quail Creek Cellars · Napa Valley, 90 kr.  
  • Skindstegt kulmule med butternut græskar, palmekål, skalotteløg, syltede tyttebær, sennepssauce og pillede asparges kartofler, 298 kr.   
    – et godt glas der matcher: 2018 St. Véran · Les Charmones · Thomas · Bourgogne, 140 kr.
  • Bryst af berberiand med græskar pure, rehydrerede rødebeder, andesauce med mørke bær og ristede asparges kartofler med kørvel, 318 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Chianti Classico · Bandini · Toscana · Øko, 100 kr.
  • Oksemørbrad med kroket af confiteret fasanlår, stegt palmekål, syltet græskar, kraftig trøffelsauce og pillede asparges kartofler, 348 kr.
    – et godt glas der matcher: 2013 Amorino · Montepulciano · Castorani · Abruzzo, 140 kr.
  • Svampetoast med kantareller, østershatte, syltede bøgehatte og grønkålschips på smørristet surdejsbrød med hvidløgsolie, 228 kr.
    – et godt glas der matcher: 2018 Chenin Blanc · Bush Wine · Mooiplaas · Stellenbosch, 120 kr.

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Mejeri med solbær marmelade og smørristet surdejsbrød, 108 kr
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • 3 danske egnsoste med syltede valnødder i portvin, honning fra eget bistade og hjemmebagt knækbrød, 138 kr
    – et godt glas der matcher: Tawny Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Dessert

  • Ris a l’mande lavet med ægte vanilje, kirsebærsovs og sukkerristede mandler, 98 kr.
  • Lun karamelliseret æblekage med Grand Manier, bagt hvid chokolade og ægte vanilje flødeis, 98 kr.
  • Kraftig chokoladekage med portvins pocheret pære, pæresorbet  og cremet salt karamel, 98 kr.   
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 98 kr. 
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 68 kr. (spørg jeres tjeneren)
    – et godt glas der matcher: Tawny Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Julebord 1

– serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:

  • Karrysild fra Bornholm med æbler
  • Christiansø Pigens røde kryddersild
  • – med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg, dild og stuvede kartofler
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprød kyllingesvær og karse
  • Kalveleverpostej med peberbacon og ristede svampe
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
  • – hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
  • Ris a l’mande lavet med ægte vanilje, kirsebærsovs og sukkerristede mandler

    Kuvertpris: 388 kr. (min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Julebord 2

– serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:

  • Karrysild fra Bornholm med æbler
  • Christiansø Pigens røde kryddersild
  • – med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprød kyllingesvær og karse
  • Kalveleverpostej med peberbacon og ristede svampe
  • Slagterens julemedister med æble og timian
  • Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
  • – hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
  • Ris a l’mande lavet med ægte vanilje, kirsebærsovs og sukkerristede mandler

    Kuvertpris: 468 kr. (min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Julebord 3

– serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:

  • Karrysild fra Bornholm med æbler
  • Christiansø Pigens røde kryddersild
  • Stegt sild med dild og Dijon sennep
  • – med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg, dild og stuvede kartofler
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
  • Gravet Færøsk laks lavet med stødt anis, fennikelfrø, dild, og rævesovs
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprød kyllingesvær og karse
  • Kalveleverpostej med peberbacon og ristede svampe
  • Slagterens julemedister med æble og timian
  • Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
  • – hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
  • Ris a l’mande lavet med ægte vanilje, kirsebærsovs og sukkerristede mandler

    Kuvertpris: 518 kr. (min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 500 kr. til frokost og 600 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.