Aften – 17.30 til 21.00

Lidt at starte på

  • Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 95 kr.
  • Negroni med Cph Orange Gin, Garrano og Campari , 95 kr.
  • Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Garrano og tør cava, 95 kr.
  • Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 95 kr.
  • Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 95 kr.
  • Cava et dejligt glas behagelig bobler, 87 kr.

Forretter

  • Sommerblomkål med håndpillede rejer, saltristede macona-mandler, sauce hollandaise og spansk kørvel, 136 kr.
    – et godt glas der matcher: 2017 Riesling · Grauschiefer · Dr. Loosen · Mosel · Tyskland, 105 kr. 
  • Koldrøget islandsk laks med cremede nye danske kartofler, kapers, syltede rødløg og sprød maltknas, 136 kr.
    – et godt glas der matcher: 2018 Trebbiano · Cadetto · Castorani · Abruzzo · Italien · Øko, 95 kr. 
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med friskbælgede ærter, spæde gulerødder og sommerløg, 136 kr.
    – godt glas der matcher: 2014 Chardonnay · Saint Romain · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet med langtidsbagte tomater, purløgsmayonnaise, revet æggeblomme og croutoner, 136 kr.
    – et godt glas der matcher: 2011 Pinot Noir · Bitouzet-Prieur · Bourgogne · Frankrig, 115 kr.
  • Aspargesbroccoli med sød vinaigrette, solsikkekerner, smilende æg på sprød crouton og revet dansk Havgus os, 136 kr.
    – et godt glas der matcher: 2016 Grüner Veltliner · Singing · Laurenz V · Kamptal · Østrig, 87 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherryeddike, friskbælgede ærter og kartofler med bacon, 272 kr.
    – et godt glas der matcher: 2012 Cabernet Sauvignon · Carmenet · Sonoma · USA, 87 kr. 
  • Helstegt rødspætte med syltede rysteribs, sprød sommersalat med mormordressing, nye danske kartofler  og smørsauce med kapers og løg, 272 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Chardonnay · Saint Romain · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.
  • Braiserede svinekæber i cremet hvid sauce med ristede kantareller, sommerløg og knuste kartofler med citronskal, 272 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Rosso di Montalcino · Querceta · Toscana · Italien, 115 kr
  • Kalvemørbrad fra Himmerland med sauté af friske majs med estragon, sommerløg, kraftig rødvinssauce med skalotteløg og ristede nye kartofler, 322 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Camino · Syrah/Grenache/Cabernet · Terra Remota · Empordà · Spanien · Øko, 135 kr.
  • Dansk burrata ost på tomatsalsa med timianbagte tomater, frissé salat og sprøde ostechips, 182 kr.
    – et godt glas der matcher: 2018 Trebbiano · Cadetto · Castorani · Abruzzo · Italien · Øko, 95 kr. 

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk marsk brie fra Jernved Lund Mejeri med solbærmarmelade og smørristet brød, 98 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • Ostebræt med tre slags danske egnsoste, honningsyltede hyben og hjemmebagt knækbrød, 112 kr
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Dessert

  • Friske jordbær vendt med myntesirup, sprød nødde-tuille og koldskålsis, 94 kr.  
  • Trifli med friske bær, vaniljecreme, makroner, nøddekrokant og flødeskum, 94 kr.  
  • Kraftig chokoladekage med friske hindbær, bagt hvid chokolade og vaniljeis, 94 kr.  
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 94 kr.  
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 58 kr. (spørg tjeneren)

    – et godt glas der matcher:
    White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.