Aften – 17.30 til 21.00 ultimo marts 2021

Forretter

 • Rejecocktail med håndpillede rejer på hjertesalat, dild, små syltet tomater og brød crouton, 124 kr.
  – et godt glas der matcher: 2015 Grüner Veltliner · Friendly · Laurenz V · Kamptal · Østrig, 88 kr.
 • Frisk stenbidder rogn med let røget creme fraiche, syltede hvide asparges, skalotteløg, lune aspargeskartofler, dild og sprød malt på smørristet brød, 134 kr.
  – et godt glas der matcher: 2015 Riesling · Graacher · Dr. Loosen · Mosel · Tyskland, 105 kr.
 • Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med 
syltet hvide asparges og bøgehatte, 124 kr.
  – godt glas der matcher: 2014 Saint Romain · Paradis Blanc · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.
 • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet med peberrod, aspargesmayonnaise, syltede kantareller, karse og sprød jordskokke, 124 kr.
  – et godt glas der matcher: 2015 Morgon · Antoine Sunier · Beaujolais · Frankrig · Øko, 105 kr.
 • Grønne asparges med pocheret æg, syltede hvide asparges, revet dansk Fyrmester ost, vinaigrette marineret frisée salat og sprødt malt knas, 138 kr.
  – et godt glas der matcher: 2014 Sauvignon Blanc · Grove Mill · Marlborough · New Zealand, 95 kr.

Hovedretter

 • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, glaseret broccoli skud og ristede kartofler med bacon, 268 kr.
  – et godt glas der matcher: 2015 Côtes du Rhône · Berthet-Rayne · Sydfrankrig · Øko, 88 kr. 
 • Stegt torskeryg med røget torskerogn på sauté af kartofler og frisk spinat, karamelliserede sommer løg, syltede rødløg og en kraftig torskebisque, 278 kr.
  – et godt glas der matcher: 2014 Saint Romain · Paradis Blanc · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.
 • Braiseret lammeskank med stegte bøgehatte, syltede brændte løg, glaserede nye karotter, kraftig lammesky og knuste kartofler med citronskal og urter, 278 kr.
  – et godt glas der matcher: 2015 Rosso di Montalcino · Querceta · Toscana · Italien, 115 kr
 • Himmerland oksemørbrad med stegte brisler, cremet jordskokkepuré, syltede gule beder, portvinssauce med stegte bøgehatte og ristede aspargeskartofler, 318 kr.
  – et godt glas der matcher: 2014 Cabernet · Red Mountain · Washington State · USA · Øko, 145 kr.
 • Gratineret portobelosvamp med pastinak, urter, skalotteløg og dansk fyrmester ost, på bund af jordskokkepure, syltede rødløg og frisée salat, 188 kr.
  – et godt glas der matcher: 2015 Morgon · Antoine Sunier · Beaujolais · Frankrig · Øko, 105 kr.

Ost

 • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og smørristet brød, 98 kr.
  – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 87 kr.
 • Ostebræt med 3 slags danske egns ost med kompot på æble/timan og hjemmebagt knækbrød, 108 kr
  – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 87 kr

Dessert

 • Rabarber bagt med vanille, sprøde mandler, brændt marengs og hvid chokolade parfait, 92 kr.
 • Lun æble tærte med mazarin og sprøde mandelflager og krydderiscreme, 92 kr. 
 • Chokolademousse og salt karamel, små kokous toppe og kokous iscreme 92 kr.
 • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 88 kr.  
 • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 58 kr. (spørg tjeneren)

  – et godt glas der matcher:
  White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 87 kr
  el. Tawny Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 87 kr.
  el. 1999 Colheita Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 135 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

 • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.