(køkkenet åbner kl. 17.30 og sidste start af nye borde kl. 19.30)
Lidt at starte på
- Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 104 kr.
- Negroni med Cph Orange Gin, Garrone og Campari , 104 kr.
- Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Garrone og tør cava, 104 kr.
- Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 104 kr.
- Punch drink med Cph Mulberry Rosé, pink portvin, the og rabarbersirup, 104 kr.
- Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 104 kr.
- Cava et dejligt glas bobler, 95 kr.
Forretter
-
Hvide asparges med håndpillede rejer, ristede Marcona mandler, syltede rødløg, grøn olie, dild og sauce hollandaise, 228 kr.
– et godt glas der matcher: 2018 Weissburgunder · Dr. Loosen · Mosel · Tyskland, 118 kr. - Belgisk vaffel med koldrøget islandsk laks, frisk rygeost creme, syltede hvide asparges og friterede kapers, 168 kr.
– et godt glas der matcher: 2018 St. Véran · Les Charmones · Thomas · Bourgogne · Frankrig, 148 kr. -
Tartelet med Rokkedal kylling, cremet velouté med syltede hvide asparges, friskbælgede ærter, nye karotter og sprøde kyllinge chips, 168 kr.
– et godt glas der matcher: 2021 Riesling · Ferdinand Mayr · Niederösterreich · Østrig, 95 kr. -
Håndskåret tatar rørt med friskbælgede ærter, syltede sennepskorn og urte mayo med sprøde kartoffelchips og dehydreret æggeblomme, 168 kr.
– et godt glas der matcher: 2011 Pinot Nero · Glener · Castelfeder · Alto Adige · Italien, 128 kr
- Ratatouille af grillet sommer grønt med Buratta ost fra Rødovre, saltristede Marcona mandler og Romanesco dressing, 168 kr.
– et godt glas der matcher: 2017 Tradition Blanc · Richeaume · Provence · Frankrig · Bio, 108 kr.
Hovedret
- Wienerschnitzel af kalv med kryddersmør på peberrod, kapers og benfri sild med friskbælgede ærter, ristede kartofler med bacon og sky sauce, 288 kr.
– et godt glas der matcher: 2015 Shiraz · Quail Creek Cellars · Napa Valley · USA, 95 kr. -
Papilotte med kulmule, friskbælgede ærter, nye karotter og sommerkål, grillet citron, kompot af rabarber, grøn salat med mormor dressing og nye danske kartofler, 308 kr.
– et godt glas der matcher: 2018 St. Véran · Les Charmones · Thomas · Bourgogne · Frankrig, 148 kr. -
Coq au blanc med Rokkedal kylling, pancetta bacon, friskbælgede ærter, hoppeløg og grov kartoffelmos med purløg og citronskal, 298 kr.
– et godt glas der matcher: 2011 Pinot Nero · Glener · Castelfeder · Alto Adige · Italien, 128 kr -
Grillet flat iron okse steak med ristet sommer grønt, grøn salat med friskbælgede ærter og mormor dressing, nye danske kartofler og Madagaskar peber sauce, 388 kr.
– et godt glas der matcher: 2018 Family Blend · Cab · Red Mountain · Hedges · Washington State, 148 kr. - Friteret risotto kugler med dansk Thybo ost, syltede bøgehatte, bagte tomater og friskbælgede ærter på bund af grov ærte puré, 258 kr.
– et godt glas der matcher: 2018 Tradition Rouge · Richeaume · Provence · Frankrig · Bio, 108 kr.
Ost
-
Friturestegt økologisk dansk marsk brie fra Jernved Mejeri med solbærmarmelade og smørristet brød, 118 kr.
– et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr. - 3 danske egnsoste med hjemmebagt knækbrød og løgkompot med syltede stikkelsbær og langpeber, 148 kr
– et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr
Dessert
-
Friske danske jordbær vendt i mynte sirup med vanilje is, chokolade sauce og sprød nødde tuille, 104 kr.
-
Ravelinens kæmpe eskimo med vanilje is, solbær sorbet, vanilje crumble og sprøde chokolade flager, 104 kr.
-
Vanilje bagte danske rabarber med mørk chokolade mousse, let pisket flødeskum og hvid chokolade knas, 104 kr.
-
Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 104 kr.
-
Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 78 kr. (spørg jeres tjeneren)
– et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr
Børnemenu
- Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne
GENERELLE FORHOLD:
Der kan opstå travle situationer hos os som betyder ventetid, omend vi selvfølgelig gør alt hvad vi kan, for at undgå de situationer. Nyd selskabet – og så skal vi nok være der hurtigst muligt. Vi er desværre i en tid, hvor vi ikke altid kan være optimalt bemandet ifht. at mange gæster ønsker at komme samtidigt. Vi bliver derfor nødt til at bede om jeres forståelse og accept for disse situationer og at der kan opstå lidt ventetid. Håber vi kan gøre det hele værd med vores fine sted, søde tjenere og dejlige mad.
Vi vil meget gerne hjælpe med særlig behov ifht. menuen. Vi hjælper gerne med børnemenuer, vegetarmad og andre særlige behov, så længe det er muligt for os en i rimelig grad at hjælpe.
Generelt må desværre melde pas på veganske menuer ligesom der kan være andre forhold vi ikke kan hjælpe med.
Generelle principper om bordbestilling, menuvalg, drikkevarer, afregning, antal og forpligelser – se herunder.
Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menuforslagene ifht. sæsons muligheder
Læs venligst bekræftelsen grundigt igennem for at undgå evt. misforståelser og vend endelig tilbage ved spørgsmål
Der kan forekomme prisjusteringer ifht. bestillingstidspunkt, hvis vi oplever en ud over det forventelige udvikling af vores omkostninger.
Alle priser er inkl. moms og betjening
PARKERING:
Forpladsen er desværre ikke et område vi disponerer over. Der har pågået en meget lang diskussion om, at forpladsen burde være parkeringsområde udelukkende for vores gæster med en tidsbegrænsning. Som tingene er lige nu, er det desværre ikke endt sådan – og man er begyndt at håndhæve skiltet med parkering forbud på pladsen. Vi håber på i fremtiden, at vi kan finde en bedre løsning, men vil alligevel lige orientere om tingenes tilstand her og nu.
PRINCIPPER – ved reservationer i al almindelighed:
For at garantere din reservation har Restaurant Ravelinen behov for dine betalingskorts informationer. Dette desværre grundet en stigende tendens til ikke at overholde sin bordbestilling. Der vil ikke blive trukket noget beløb på kortet nu. Dog vil et gebyr på 200 kr. pr. kuvert blive trukket fra kortet i tilfælde af udeblivelse eller ved annullering af bordet senere end 48 timer før forventet ankomst.
Ved nedjusterings af antal gæster senere end 48 timer før ankomst vil der også som udgangspunkt være et gebyr på det antal kuverter man nedjusterer med, da vi har disponeret efter den oprindelig bestilling. Og vi bliver også nødt til at holde os til det antal gæster som der er bestilt til og vi kan ikke nødvendigvis justerer antal pladser på dagen. Venligst giv os en mulighed for at sige til eller fra ved at justerer antal inden ankomst.
Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som muligt, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet og de generelle regler for afbestilling herunder.
Husk at vi begge parter selvfølgelig er forpligtet af en reservationen jævnfør brancheregler. Det er vores forretningsbetingelser, som derfor er en del af aftalegrundlaget for begge parter. Husk selvfølgelig endelig at reagerer med en indsigelse, hvis man ikke kan accepterer vores forretningsbetingelser.
Vi vil meget gerne hjælpe med særlig behov ifht. menuen. Vi hjælper gerne med børnemenuer, vegetarmad og andre særlige behov, så længe det er muligt for os en i rimelig grad at hjælpe.
Generelt må desværre melde pas på veganske menuer ligesom der kan være andre forhold vi ikke kan hjælpe med.
Generelle principper om menuvalg, drikkevarer, afregning, antal og forpligelser – se nederst i bekræftelsen.
Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menuforslagene ifht. sæsons muligheder
Læs venligst bekræftelsen grundigt igennem for at undgå evt. misforståelser.
PRINCIPPER – ved reservationer for 8-11 gæster:
For at undgå yderligere ventetid for jer og andre gæster, beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.
Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 2 forskellige retter ved hver runde af serveringer ved bordet. Altså hvis det vælges 3 runder af serveringer ved bordet, så kan der bestilles 2 forskellige slags retter i hver af de 3 runder af servering.
Til aften vil det være muligt at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Ost og desserter bestiller i efter behov på aftenen.
Ved ændringer i antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som muligt, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet og de generelle regler for afbestilling herunder.
Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.
PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:
Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd for at undgå unødig ventetid. Vi har desværre ikke mulighed for at gøre det anderledes.
Mht. drikkevarer vil vi bede om at der laves en generelle bestillinger til bordet/bordene for at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster.
Generelt vil det ikke være muligt at lave individuelle bestillinger, men ved særlige behov vil vi selvfølgelig meget gerne prøve at være behjælpelige.
Drikkevarer afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.
Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet og de generelle regler for afbestilling herunder.
Særlig ved selskaber gælder at nedjusteringer i ellers aftalt deltagerantal som vi har disponeret efter – senere end 14 døgn før arrangement beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter end ellers aftalt, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter end ellers aftalt senere end 8 døgn før og 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter end ellers aftalt senere end 5 døgn før arrangement. Hvis ikke anden kuvertpris er aftalt i bekræftelsen går vi ud fra en kuvertpris på 500 kr. til frokost og 600 kr. til aften.
Hvis man skulle blive flere kuverter end aftalt, skal vi selvfølgelig prøve om ikke dette kan lade sig gøre, men dette kan ikke garanteres og vi forbeholder os retten til at melde pas.
GENERELLE PRINCIPPER:
Hvis uheldet skulle være ude om nogen ved bordet og nogen får ødelagt service eller andet ud over det rimelige ifbm. besøget vil dette blive lagt på regningen, ligesom det koster 500 kr. hvis der skal ryddes op efter nogen der har fået der dårligt. Håber selvfølgelig i selv vil hjælpe til at dette ikke sker, men det vil være værtens ansvar i rimelig grad at holde styr på øvrige gæster ved bordet/bordene.
Hvis der skulle opstå en situation, hvor vi udefra bliver påført restriktioner, som kan ændre dele af et ellers aftalt arrangement, så vil vi selvfølgelig altid forsøge at kompenserer i vores aftale, sådan at der stadig kan holdes arrangement og man har fået valuta for kuvertprisen der er aftalt.
Det er desværre ikke altid muligt at rykke et arrangement uden omkostninger alt efter hvor tidligt man er ude med ønsket om en flytning.
Med mindre andet aftales henholder vi os til de generelle afbestillingsregler og den bindende aftale vi begge parter har lavet.