Aften – 17.30 til 21.00

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer, hjertesalat, syltede perleløg, friske urter og brød croutoner, 118 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Grüner Veltliner · Friendly · Laurenz V · Kamptal · Østrig, 85 kr.
  • Smørstegt blomkål med håndpillede rejer, luftig sauce mousseline og saltristede spanske mandler, 122 kr.
    – et godt glas der matcher: 2013 Rully · Les Villages Blanc · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med knoldselleri, frisk æble, bladselleri og purløg, 122 kr.
    – et godt glas der matcher: 2018 Riesling Brandluft · Boeckel · Alsace · Frankrig · Øko, 105 kr.
  • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet med syltede kantareller, urte mayo, croutoner og tørret æggeblomme, 126 kr.
    – godt glas der matcher: 2018 Cabernet · Baruzzo · Mooiplaas · Stellenbosch · Sydafrika, 95 kr.
  • Burrata ost med butternut græskar – råsyltet og karamelliseret – med ristede græskarkerner og frisee salat, 128 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Rioja Blanco · Conde de los Andes · Laguardia · Spanien, 115 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af kalvetyksteg, revet peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, grønne bønner og stegte kartofler med bacon, 268 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Côtes du Rhône · Berthet-Rayne · Sydfrankrig · Øko, 85 kr. 
  • Bagt torsk med sauté af friske majs, syltede kantareller, salvie, bacon stykker, asparges kartofler og skummet torskebisque, 278 kr.
    – et godt glas der matcher: 2013 Rully · Les Villages Blanc · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.
  • Ølbraiseret svinenakke af jysk Frilandsgris med sprøde kål, råsyltede tyttebær og knuste kartofler, 268 kr.
    – godt glas der matcher: NV Alas Negras · Terra Remota · Empordà · Spanien, 105 kr
  • Kalvemørbrad fra Himmerland med braiserede kæber, smør glaserede porrer, rødvinssauce og timianstegte aspargeskartofler, 308 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Cabernet · Red Mountain · Washington State · USA · Øko, 145 kr.
  • Cremet svampetoast med syltede kantareller, østershatte, portobello og persille på smørstegt brød, 188 kr.
    – et godt glas der matcher: 2013 Rully · Les Villages Blanc · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og smørristet brød, 98 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
    el. White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.
  • 3 danske egnsoste, figenkompot med portvin og hjemmelavet knækbrød, 108 kr
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Dessert

  • Trifli af henkogte danske blommer med vanillecreme, flødeskum og hasselnøddeknas, 88 kr.
  • Cheesecake med citrus på sprød kiksebund med kompot af solbær og brombær, 88 kr.
  • Kraftig chokoladekage med sæsonens syltede mørke bær, pæresorbet med vanille og sprød hvid chokolade, 94 kr.
  • Flødeiscreme med sydamerikanske tonkabønner, chokolade sauce og bagt hvid chokolade, 88 kr.
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 48 kr. (spørg tjeneren)

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.