Aften – 17.30 til 20.30

Lidt at starte på

  • Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 96 kr.
  • Negroni med Cph Orange Gin, Garrano og Campari, 96 kr.
  • Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Garrano og tør cava, 96 kr.
  • Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 96 kr.
  • Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 96 kr.
  • Cava et dejligt glas bobler, 90 kr.

Forretter

  • Hvide asparges med håndpillede rejer, ristede Macona mandler, syltede rødløg, grøn olie, dild og sauce hollandaise, 218 kr.
    – et godt glas der matcher: 2020 Riesling · Dry · Dr. Loosen · Mosel · Tyskland, 100 kr. 
  • Rimmet færøsk laks med peberrodscreme, syltede skalotteløg, friterede kapers og friske urter på smørristet brød, 158 kr.
    – godt glas der matcher: 2017 Chablis · Lavantureux Frères · Bourgogne · Frankrig, 160 kr.
  • Tartelet af hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med syltede hvide asparges, sprøde grønne asparges og persille frit, 158 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Sauvignon Blanc · Reif · Castelfeder · Alto Adige · Italien, 110 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet med ramsløgsmayo, syltede hvide asparges, sprøde friterede løg på smørristet rugbrød, 158 kr.
    – et godt glas der matcher: 2011 Pinot Noir · Chauvenet · Bourgogne · Frankrig, 130 kr.
  • Grønne asparges vendt i honning vinaigrette med bitre salater, sprøde friterede løg, spejlæg og revet dansk Primeo ost, 158 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Sauvignon Blanc · Grove Mill · Marlborough · New Zealand, 90 kr. 

Hovedretter

  • 
Wienerschnitzel af dansk kalv med kryddersmør på peberrod, kapers og benfri sild med grønne asparges, ristede kartofler med bacon og sky sauce, 288 kr.
    – et godt glas der matcher: 2016 Cabernet Sauvignon · Lupaia · Castorani · Abruzzo · Italien, 90 kr. 
  • Kulmule smørdampet med citrontimian på sauté af hvide og grønne asparges, friterede kapers, cremet muslingesauce og ristede nye kartofler, 298 kr.
    – et godt glas der matcher: 2017 Chablis · Lavantureux Frères · Bourgogne · Frankrig, 160 kr.
  • Ravioli med confiteret and, bagt pastinak og ramsløg i blanket sauce med hoppe løg, syltede fennikel og revet dansk Primeo ost, 288 kr.
    – et godt glas der matcher: 2011 Pinot Noir · Chauvenet · Bourgogne · Frankrig, 130 kr.
  • Kalvemørbrad fra Himmerland med smørdampede hvide asparges, friteret løg, cremet pastinak puré, grov fritter og sauce bearnaise, 348 kr.
    – et godt glas der matcher: 2017 Tan Natural · Grenache/Tempranillo · Terra Remota · Empordà · Spanien · Øko, 150 kr. 
  • Grillede hvide asparges med ristede svampe, syltede grønne asparges, saltristede Macona mandler og sauce på sesamolie og brunet smør, 248 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Sauvignon Blanc · Reif · Castelfeder · Alto Adige · Italien, 110 kr.

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk marsk brie fra Jernved Lund Mejeri med solbærmarmelade og smørristet brød, 108 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • 3 danske egnsoste, kvædekompot med langpeber og hjemmebagt knækbrød, 138 kr
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Dessert

  • Æblekage med makroner, hasselnød krokant, sukkersyltede tyttebær og flødeskum, 96 kr.  
  • Bagt cheesecake med solbær kompot, æble sorbet og sprøde karamelliseret mandler, 96 kr.  
  • Chokolade fondant på cremet karamel med havsalt, bagt hvid chokolade og vanilje is, 96 kr.  
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 96 kr.  
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 68 kr. (spørg tjeneren)– et godt glas der matcher:
    White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Priser er sat ud fra niveau ved sæsonstart. Ved vedvarende prisstigninger kan priser blive justeret tilsvarende.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 500 kr. til frokost og 600 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.

Årets havefest søndag d. 25. September kl. 14.00

– hvor der stadig er pladser :-)
- se info og bestil pladserne her: ravelinen.dk/vare/havefest