Aften – 17.30 til 21.00

Lidt at starte på

  • Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 95 kr.
  • Negroni med Cph Orange Gin, Garrano og Campari , 95 kr.
  • Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Garrano og tør cava, 95 kr.
  • Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 95 kr.
  • Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 95 kr.
  • Cava et dejligt glas bobler, 88 kr.

Forretter

  • Stegt blomkål med håndpillede rejer, salt ristede macona mandler, 
syltede tyttebær, kørvel og hollandaise sauce, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: 2017 Riesling · Grauschiefer · Dr. Loosen · Mosel · Tyskland, 105 kr. 
  • Ferskrøget islandsk laks med flødestuvet spinat, smilende æg, 
syltede rødløg og dild på smørstegt brød, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: 2018 Trebbiano · Cadetto · Castorani · Abruzzo · Italien · Øko, 95 kr. 
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten, syltede græskar, 
sprøde grønne bønner, porrer og purløg, 138 kr.
    – godt glas der matcher: 2016 Pouilly-Fuissé · Terres du Menhir · Morat · Bourgogne · Frankrig, 145 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet med syltede kejserhatte, 
røget tomat mayonnaise, brøndkarse og jordskokke chips, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: 2011 Pinot Noir · Bitouzet-Prieur · Bourgogne · Frankrig, 115 kr.
  • Bagte Hokkaido græskar med Kirks gede friskost på bitre salater med 
honning vinaigrette, salt ristede græskarkerner og brødcroutoner, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: 2013 Sylvaner · Vielle Vigne · Boeckel · Alsace · Frankrig, 88 kr. 

Hovedretter

  • 
Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers 
og sherryeddike, friske grønne bønner og kartofler med bacon, 272 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Côtes du Rhône · Berthet-Rayne · Rhône · Frankrig · Øko, 88 kr. 
  • Helleflynder pocheret med løvstikke, braiseret fennikel, sauté af porrer og spinat, sennepssauce og nye kartofler vendt i dild og smør, 284 kr.
    – et godt glas der matcher: 2016 Pouilly-Fuissé · Terres du Menhir · Morat · Bourgogne · Frankrig, 145 kr.
  • Kylling danoise med soufflé farseret poussin, syltede rabarber, sprøde grønkål chips, blanquette sauce på kylling og nye kartofler med smør og purløg, 272 kr.
    – et godt glas der matcher: 2011 Pinot Noir · Bitouzet-Prieur · Bourgogne · Frankrig, 115 kr.
  • Kalvekrone på ben, kroket af gris, syltede glaskål, sauté af jordskokker og majs, trøffel sauce og nye stegte kartofler med purløg, 324 kr.
    – et godt glas der matcher: 2016 CMS By Hedges · Columbia Valley · Washington State · USA, 145 kr. 
  • Svampetoast med kantareller, østershatte, citronskal, syltede kejserhatte 
og sprøde jordskokkechips, 192 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Rosso di Montalcino · Querceta · Toscana · Italien, 115 kr

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk marsk brie fra Jernved Lund Mejeri med solbærmarmelade og smørristet brød, 98 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • Ostebræt med tre slags danske egnsoste, figen kompot med portvin og hjemmebagt knækbrød, 118 kr
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Dessert

  • Blommer bagt med vanilje, luftig creme fraiche rørt med citron skal, citronmelisse 
og sprød marengs, 94 kr.  
  • Æbletærte på sprød butterdej, honning ristet havregryns crumble, vaniljeis 
og bagt hvid chokolade, 94 kr.
  • Kraftig chokoladekage med pocheret pære, bagt hvid chokolade og 
pæresorbet, 94 kr.
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 94 kr.  
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 58 kr. (spørg tjeneren)

    – et godt glas der matcher:
    White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.