Aften

(køkkenet åbner kl. 17.30 og sidste start af nye borde kl. 19.30)

Lidt at starte på

 • Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 96 kr.
 • Negroni med Cph Orange Gin, Garrano og Campari, 96 kr.
 • Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Garrano og tør cava, 96 kr.
 • Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 96 kr.
 • Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 96 kr.
 • Cava et dejligt glas bobler, 90 kr.

Forretter

 • Crevette rejer i skal, grillet citron, aioli, urtemayo, dild og smørristet brød, 158 kr.
  – et godt glas der matcher: 2021 Pazo Cilleiro · Albariño · Muriel Wines · Rias Baixas, 100 kr.
 • Røget islandsk laks med frisk rygeost creme, syltede hvide asparges, friskbælgede ærter og friteret kapers på smørristet surdejsbrød, 158 kr.
  – et godt glas der matcher: 2018 Weissburgunder · Dr. Loosen · Mosel, 110 kr.
 • Tartelet med Rokkedal kylling, friskbælgede ærter, små sprøde gulerødder, syltede hvide asparges og sprøde kyllingechips, 158 kr.
  – et godt glas der matcher: 2020 St. Veran · Roche Mer · Morat · Bourgogne, 140 kr.
 • Tartar af håndskåret oksefilet rørt med syltet sennepskorn, skalotteløg, urtemayonnaise, karse og dehydreret bøftomat, 158 kr.
  – et godt glas der matcher: 2018 Chenin Blanc · Bush Wine · Mooiplaas · Stellenbosch, 120 kr.
 • Grillede agurk med rygeost creme med purløg og citronskal, saltristede Marcona mandler, sherryeddike, honning marinade og sprød frisée salat, 158 kr.
  – et godt glas der matcher: 2018 Trebbiano · Cadetto · Castorani · Abruzzo · Øko, 90 kr. 

Hovedret

 • 
Wienerschnitzel af dansk kalv med kryddersmør på peberrod, kapers og benfri sild med friskbælgede ærter og sommerløg, ristede kartofler med bacon og skysauce, 288 kr.
  – et godt glas der matcher: 2015 Shiraz · Quail Creek Cellars · Napa Valley, 90 kr.
 • Skindstegt færøsk laks med sauté af bladbeder, friskbælgede ærter, let syltet og grillet fennikel, friteret kapers, sauce hollandaise og nye danske kartofler vendt i dild og smør, 298 kr.
  – et godt glas der matcher: 2020 St. Veran · Roche Mer · Morat · Bourgogne, 140 kr.
 • Vagtel med soufflefars, sauté af små sprøde gulerødder, friskbælgede ærter, frisk estragon, grillet hjerte salat, morkel sauce og nye danske kartofler, 298 kr.
  – et godt glas der matcher: 2018 Hado · Pujanza · Laguardia · Rioja, 120 kr.
 • Helstegt oksefilet, sauté af små sprøde gulerødder og sommerløg, frisk estragon, langtidsbagte tomater på stilk, sauce choron og ristede nye danske kartofler, 348 kr.
  – et godt glas der matcher: 2013 Amorino · Montepulciano · Castorani · Abruzzo, 140 kr.
 • Dansk buratta ost på langtidsbagte tomater på stilk, grillede grønne tomater, frisk timian, bitter frisée salat og sprøde chips af dansk Havgus ost, 248 kr.
  – et godt glas der matcher: 2018 Chenin Blanc · Bush Wine · Mooiplaas · Stellenbosch, 120 kr. 

Ost

 • Friturestegt økologisk dansk marsk brie fra Jernved Lund Mejeri med solbærmarmelade og smørristet brød, 108 kr.
  – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
 • 3 danske egnsoste, sukkersyltede danske rabarber med langpeber og hjemmebagt knækbrød, 138 kr
  – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Dessert

 • Koldskål med vanilje bagte danske rabarber, rabarber sorbet, citronmelisse og sprød hasselnødde tuiles, 98 kr. 
 • Friske danske jordbær vendt i mynte sirup, lune vandbakkelser, vanilje is, bagt hvid chokolade og chokolade sauce, 98 kr. 
 • Kraftig chokoladekage med friske hindbær, chokolade mynte, hindbærcoulis og vanilje is, 98 kr.
 • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 98 kr.  
 • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 68 kr. (spørg tjeneren)
  – et godt glas der matcher:
  White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Priser er sat ud fra niveau ved sæsonstart. Ved vedvarende prisstigninger kan priser blive justeret tilsvarende.

Børnemenu

 • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 500 kr. til frokost og 600 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.

Årets havefest søndag d. 25. September kl. 14.00

– hvor der stadig er pladser :-)
- se info og bestil pladserne her: ravelinen.dk/vare/havefest