Aften – 17.30 til 21.00

Lidt at starte på

  • Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 95 kr.
  • Negroni med Cph Orange Gin, Anaperitivo og Campari , 95 kr.
  • Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Anaperitivo og tør cava, 95 kr.
  • Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 95 kr.
  • Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 95 kr.
  • Cava et dejligt glas behagelig bobler, 87 kr.

Forretter

  • Hvide asparges med håndpillede rejer, hollandaise sauce, spanske Marcona mandler, ærteskud og grøn aspargesolie, 168 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Riesling · Graacher · Dr. Loosen · Mosel · Tyskland, 105 kr.
  • Røget Islandsk laks på smørristet rugbrød med agurk og radise vendt i rygeostecreme med friskplukket dild, 128 kr.
    – et godt glas der matcher: 2016 Grüner Veltliner · Singing · Laurenz V · Kamptal · Østrig, 87 kr.
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med 
grønne asparges, friskbælgede ærter og sprød crudité, 128 kr.
    – godt glas der matcher: 2014 Chardonnay · Saint Romain · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.
  • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet rørt med løvstikke, finthakkede forårsløg, kantarel mayonnaise, citronskal og kartoffel chips, 128 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Rosso di Montalcino · Querceta · Toscana · Italien, 115 kr
  • Grønne asparges med spejlæg på sprød crouton, revet dansk Fyrmester ost, syrlig vinaigrette og frisée salat, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Sauvignon Blanc · Grove Mill · Marlborough · New Zealand, 95 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, friskbælgede ærter og ristede kartofler med bacon, 268 kr.
    – et godt glas der matcher: NV Alas Negras · Terra Remota  · Empordà, 87 kr. 
  • Helstegt rødspætte med bagte rabarber, sprød sommersalat med mormor dressing, nye danske kartofler og smør sauce, 268 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Sauvignon Blanc · Grove Mill · Marlborough · New Zealand, 95 kr.
  • Coq au vin af Gråsten Hane på Riesling med perleløg, mark champignon, røget bacon og knuste nye kartofler med persille, 268 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Riesling · Graacher · Dr. Loosen · Mosel · Tyskland, 105 kr. el. 2016 Morgon · Antoine Sunier · Beaujolais · Frankrig · Øko, 105 kr.
  • Okse ribeye fra Himmerland med sauté af nye gulerødder og forårsløg, Madagaskar peber sauce og ristede nye kartofler, 318 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Cabernet · Red Mountain · Washington State · USA · Øko, 145 kr.
  • Ravioli fyldt med Kirk’s gedefriskost, hvide asparges, morkler, ramsløg og en cremet blanquette sauce på danske hvide asparges, 188 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Chardonnay · Saint Romain · Jaffelin · Bourgogne · Frankrig, 125 kr.

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og smørristet brød, 98 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • Ostebræt med 3 slags danske egns oste med nødder i egen honning og hjemmebagt knækbrød, 108 kr
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Dessert

  • Rabarber bagt med ægte vanilje, sprøde mandler, brændt marengs og vanilje is, 92 kr.  
  • Citronfromage med honningristede valnødder og kærnemælks is, 92 kr.  
  • Lun chokolade fondant med brændt hvid chokolade og cremet kokos is, 92 kr.  
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 92 kr.  
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 58 kr. (spørg tjeneren)

    – et godt glas der matcher:
    White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.