Aften fra 17.30 til 21.30

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer på hjertesalat, frisk dild og syltede hvide asparges, 116 kr.
  • Hvide asparges med håndpillede rejer, sauce mousseline, dildolie og brød croutons, 146 kr.
  • Sort trompethat farseret kuller ryg med spinat puré, lun krabbesmør og citronsyltede bøgehatte, 116 kr.
  • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet vendt med løvstikkecreme, saltede æggeblommer og sprøde løgringe, 116 kr.
  • Nye kartofler, friske ærter, brøndkarse, chips, ramsløgsolie, vagtel spejlæg og cremet kartoffelsauce, 108 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, hvide asparges, friske ærter og ristede kartofler med bacon, 248 kr.
  • Helstegt rødspætte i brunet smør, nye kartofler vendt med små nye gulerødder, frisk dild, kapers og grillet citron, 248 kr.
  • Sprødstegt bryst af Duroc gris med nye løg, saltbagt glaskål vendt med syltet sennepsfrø og karse, løg skysauce og nye kartofler, 248 kr.
  • Cuvette af kornfodret Angus okse med grillede grønne asparges vendt med purløg, pisket pebersmør, rødvinssauce og nye kartofler, 288 kr.
  • Tomattoast på smørstegt brioche med kompot af sæsonens tomater, spansk kørvel, frissé salat og økologisk dansk burrata friskost, 168 kr.

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags danske egnsoste, rabarberkompot og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.

Dessert

  • Jordbær a la Romanoff med havtorn, jordbær sorbet og luftig creme anglais, 88 kr.
  • Citronfromage med honningristede macadamia nødder og kærnemælksis med skovsyre, 88 kr.
  • Bagte og syltede rabarber med hvid chokolade og lime creme, mørdej i brud og rabarbersorbet, 88 kr.
  • Hjemmelavet vaniljeis med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.