Aften – 17.30 til 21.00

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer, dild syltet agurk, hjerte salat, friske urter og brød crouton, 116 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Grüner Veltliner, Singing, Laurenz V, Østrig, 82 kr.
  • Ferskrøget islandsk laks med dild syltet skorzonerrod og fløde stuvet spinat med revet muskatnød á part, 118 kr.
    – et godt glas der matcher: 2016 Chardonnay, Chanoines, Jaffelin, Bourgogne, Frankrig, 110 kr.
  • Citrus marineret filet af sandart med syltede gule beder og puré af græskar med kørvel og cremet muslingesauce, 116 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Ribolla Gialla, Angoris, Friuli, Italien, 90 kr.
  • Tartelet med ragout af kanin, sort trompethat og grønne vindruer i cremet blanquet sauce med tør sherry, 118 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Rosso di Montalcino, Querceta, Toscana, Italien, 95 kr.
  • Jordskokke tarte tatin med rucola vendt i nøddevinaigrette, frisk hasselnød, sprød jordskokke og friske æbler, 108 kr.
    – et godt glas der matcher: 2017 Riesling Brandluft, Øko, Boeckel, Alsace, Frankrig, 95 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af kalvetykstegsfilet med peberrod, bagte løg, stegte kejsehatte, brunet smør med kapers og sherry eddike og ristede kartofler med peberbacon, 258 kr.
    – et godt glas der matcher: 2012 Cabernet Sauvignon, Carmenet, Sonoma, USA, 82 kr.
  • Rødtungefilet farseret med dild på sauteret palmekål, friske æbler, jomfruhummer sauce og asparges kartofler vendt med krondild, 268 kr.
    – et godt glas der matcher: 2016 Chardonnay, Chanoines, Jaffelin, Bourgogne, Frankrig, 110 kr.
  • Svinekæber glaseret i kraftig morkel sauce med svampe-duxelle stegt i filodej, syltede perleløg og knust kartofler med purløg, 258 kr.
    – et godt glas der matcher: 2013 Camino, Øko, Terra Remota, Empordà, Spanien, 110 kr.
  • Gråand stegt med timan, confiteret lår, rødbeder glaseret i solbær, rødvinspocheret pære, andeskysauce og asparges kartofler ristet i andefedt, 258 kr. (min. 2 kuverter)
    – et godt glas der matcher: 2015 Gigondas, l’Hallali Grand Reserve, Rhône, Frankrig, 120 kr.
  • Svampe toast med cremede sorte trompethatte, kejserhatte, østershatte og champignon på smørristet brød med frisk persille, 188 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Rosso di Montalcino, Querceta, Toscana, Italien, 95 kr.

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og ristet brød, 98 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
    el. White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.
  • Ostebræt med 3 slags danske egnsoste med egen honning, nødder i egen honning og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Dessert

  • Æblekage kogt med kanel og vanille, ribs kompot, honning ristet havregryn og kærnemælk is, 88 kr. 
  • Friske brombær på mazarinbund med chokolade creme og brombær sorbet, 88 kr.
  • Henkogte kirsebær med vanilje, blød saltkaramel, friske hasselnødder, hasselnødde iscreme, sprød marengs og rålakrids, 88 kr.
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med bagt hvid chokolade og mørk chokoladesovs, 88 kr.
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 48 kr. (spørg tjeneren)

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.