Aften – 17.30 til 21.00 fra d. 1. April

Forretter

  • Rejecocktail med håndpillede rejer på hjertesalat, dild, små syltet tomater og brød crouton, 114 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Grüner Veltliner, Laurenz V, Kamptal, Østrig, 85 kr.
  • Frisk stenbiderrogn på sat kærnemælk creme, karse, citron fileter, rugbrød flager og let røget kartoffel, 124 kr.
    – et godt glas der matcher: 2017 Riesling, Dry, Dr. Loosen, Mosel, Tyskland, 90 kr.
  • Lynstegt rimmet torskeryg vendt i mix af knust af peber med avocado creme og fennikel salat, 116 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Sauvignon Blanc, Grove Mill, Marlborough, New Zealand, 95 kr.
  • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet med purløg, sennepsmayonnaise, peberrod og sprød kartoffel, 118 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Rosso di Montalcino, Querceta, Toscana, Italien, 100 kr.
  • Grønne asparges og sennep frissé salat vendt i kørvel vinaigrette med pocheret æg og sprød gammelknas, syltede grønne jordbær, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Sauvignon Blanc, Grove Mill, Marlborough, New Zealand, 95 kr.

Hovedretter

  • Wienerschnitzel af kalv med peberrod, glaseret broccoli skud, brunet smør med kapers og sherry eddike og ristede kartofler med bacon, 258 kr.
    – et godt glas der matcher: NV Alas Negras, Terra Remota, Empordà, Spanien, 85 kr.
  • Stegt slethvar med grønne asparges på kartoffel kompot vendt løvstikke og citronskal samt let creme fiske sauce, 278 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 Chardonnay, Prunier, Bourgogne, Frankrig, 120 kr.
  • Lamme krone stegt med hvidløg, lammepølse med rosmarin, braiseret hovedsalat og urter, syltet rabarber og lamme sky sauce, 288 kr.
    – et godt glas der matcher: 2011 Gigondas, Brut du Foudre, Rhône, Frankrig, 125 kr.
  • Osso buco af okseskank med pisket løg smør, bagt skalotteløg, syltede rød peberfrugt og grov fritter med frisk ramsløg, 258 kr.
    – et godt glas der matcher: 2015 CMS, Hedges,
    Washington State, USA, 110 kr.
  • Spidskål dolmer fyldt med knuste nye kartofler med rygeost, frisk løvstikke, syrlig smørsauce og sprød radise, 178 kr.
    – et godt glas der matcher: 2014 Sauvignon Blanc, Grove Mill, Marlborough, New Zealand, 95 kr.

Ost

  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og ristet brød, 98 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
    el. Tawny Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.
  • Ostebræt med 3 slags danske egns ost med kompot kompot på æble/timan og hjemmebagt knækbrød, 108 kr.
    – et godt glas der matcher: Tawny Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Dessert

  • Lun æble og havegryns crumble med henkogte solbær og mælkeis, 88 kr. 
  • Rabarber bagt med vanille, sprøde mandler, brændt marengs og hvid chokolade parfait, 88 kr.
  • Chokolademousse og salt karamel, små kokous toppe og kokous iscreme 88 kr.
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 88 kr.  
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 48 kr. (spørg tjeneren)

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.