Frokost – 11.30 til 16.00

Koldt

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og dild, 84 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, lune kartofler og blomsterkapers, 92 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler, syltet rødløg og sprød radiser, 96 kr.
  • Håndpillede rejer med frisk dild, urte mayo, citron, smilende æg og smørstegt brød, 116 kr.
  • Koldrøget Islandsk laks med rygeostcreme, marineret agurk, ørredrogn og radise på smørstegt brød, 118 kr
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær, karse og smørstegt brød, 98 kr.
  • Kartoffelmad af asparges kartofler kogt med løvstikke, peberbacon, urte mayo og sprød radise, 84 kr.
  • Snapsemad af asparges kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild, urtemayo, smilende æg og kapers, 94 kr.
  • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet med syltede kantareller, urte mayo, croutoner og tørret æggeblomme, 126 kr.
  • Burrata ost med butternut græskar – råsyltet og karamelliseret – med ristede græskarkerner og frisee salat, 128 kr.

Lunt

  • Frisk paneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade, frisk dild og citron, 108 kr.
  • Frisk paneret fiskefilet af skrubbe med håndpillede rejer, urte mayo, purløg og citron, 128 kr.
  • Smørstegt blomkål med håndpillede rejer, luftig sauce mousseline og saltristede spanske mandler, 122 kr.
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med knoldselleri, frisk æble, bladselleri og purløg, 122 kr.
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe, syltede rødbeder og agurkesalat, 94 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemost syltet rødkål og agurkesalat, 98 kr.
  • Bagt torsk med sauté af friske majs, syltede kantareller, salvie, bacon stykker, asparges kartofler og skummet torskebisque, 278 kr.
  • Wienerschnitzel af kalvetyksteg, revet peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, grønne bønner og stegte kartofler med bacon, 268 kr.
  • Cremet svampetoast med syltede kantareller, østershatte, portobello og persille på smørstegt brød, 188 kr.

Ravelinen’s platte – den lille frokost

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Frisk paneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade og frisk dild
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemost syltet rødkål og agurksalat

Kuvertpris for platte: 248 kr.

  • ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ravelinens kolde bord

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Frisk paneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade og frisk dild
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
  • Grov kalveleverpostej med peberbacon, ristede svampe og surt
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemost syltet rødkål og agurksalat
  • 2 danske egnsoste, figenkompot med portvin og knækbrød

Kuvertpris for det kolde bord: 308 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinens store kolde bord

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Christiansø pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler, purløg og radise
  • Frisk paneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade og frisk dild
  • Koldrøget Islandsk laks med rygeost creme, marineret agurk og radise 
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
  • Grov kalveleverpostej med peberbacon, ristede svampe og surt
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemost syltet rødkål og agurksalat
  • 2 danske egnsoste, figenkompot med portvin og knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 398 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammelost, Gammel Nok fra Jernved Lund Mejeri med sky, løg og karse på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og smørristet brød, 98 kr.
  • 3 danske egnsoste, figenkompot med portvin og hjemmelavet knækbrød, 108 kr

Dessert

  • Trifli af henkogte danske blommer med vanillecreme, flødeskum og hasselnøddeknas, 88 kr.
  • Cheesecake med citrus på sprød kiksebund med kompot af solbær og brombær, 88 kr.
  • Kraftig chokoladekage med sæsonens syltede mørke bær, pæresorbet med vanille og sprød hvid chokolade, 94 kr.
  • Flødeiscreme med sydamerikanske tonkabønner, chokolade sauce og bagt hvid chokolade, 88 kr.
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 48 kr. (spørg tjeneren)

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.