Frokost – 11.30 til 15.30

Koldt

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, kapers og smilende æg, 94 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse, 98 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med purløg og radiser, 108 kr.
  • Håndpillede rejer med frisk dild, ramsløgsmayo, citron, smilende æg på smørristet brød, 158 kr.
  • Rimmet færøsk laks med peberrodscreme, syltede skalotteløg, friterede kapers og friske urter på smørristet brød, 158 kr.
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling rørt med grov sennep, karse og sprødt kyllingeskind på smørristet brød, 128 kr.
  • Kartoffelmad af nye kartofler kogt med løvstikke, ristede løg, peberbacon, urtemayo og sprød radise, 98 kr.
  • Snapsemad af nye kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urtemayo, smilende æg og kapers, 118 kr.
  • Roastbeef af håndskåret oksefilet med spejlæg, revet peberrod, ristede løg, grov remoulade på rugbrød, 138 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet med ramsløgsmayo, syltede hvide asparges og sprøde løgringe på smørristet rugbrød, 158 kr.
  • Grønne asparges vendt i honning vinaigrette med bitre salater, sprøde friterede løg, spejlæg og revet dansk Primeo ost, 158 kr.

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron, 128 kr.
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med håndpillede rejer, urtemayo, purløg og citron, 158 kr.
  • Hvide asparges med håndpillede rejer, ristede Macona mandler, syltede rødløg, grøn olie, dild og sauce hollandaise, 218 kr.
  • Tartelet af hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med syltede hvide asparges, sprøde grønne asparges og persille frit, 158 kr.
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe, syltede rødbeder og agurkesalat, 118 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat, 118 kr.
  • Wienerschnitzel af dansk kalv med kryddersmør på peberrod, kapers og benfri sild med grønne asparges, ristede kartofler med bacon og sky sauce, 288 kr.
  • Grillede hvide asparges med ristede svampe, syltede grønne asparges, saltristede Macona mandler og sauce på sesamolie og brunet smør, 248 kr.

Ravelinen’s platte – den lille frokost

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat

Kuvertpris for Ravelinen’s platte: 268 kr.
(serveres kun til frokost)

  • Ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ravelinens kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, kvædekompot med langpeber og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det kolde bord: 358 kr.
(min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinens store kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med purløg og radiser
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Rimmet færøsk laks, syltede rødløg, karse, dild og ramsløgsmayo
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, kvædekompot med langpeber og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 468 kr.
(min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammelost, Gammel Nok fra Jernved Lund Mejeri med sky, løg og karse på ristet rugbrød med mørk rom, 96 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og ristet brød, 108 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • 3 danske egnsoste, kvædekompot med langpeber og hjemmelavet knækbrød, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Dessert

  • Æblekage med makroner, hasselnød krokant, sukkersyltede tyttebær og flødeskum, 96 kr.  
  • Bagt cheesecake med solbær kompot, æble sorbet og sprøde karamelliseret mandler, 96 kr.  
  • Chokolade fondant på cremet karamel med havsalt, bagt hvid chokolade og vanilje is, 96 kr.  
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 96 kr.  
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 68 kr. (spørg tjeneren)

    – et godt glas der matcher:
    White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Priser er sat ud fra niveau ved sæsonstart. Ved vedvarende prisstigninger kan priser blive justeret tilsvarende.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.

Årets havefest søndag d. 25. September kl. 14.00

– hvor der stadig er pladser :-)
- se info og bestil pladserne her: ravelinen.dk/vare/havefest