Frokost – 11.30 til 16.00

Koldt

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers, 86 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse, 94 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og radise, 98 kr.
  • Håndpillede rejer med frisk dild, urtemayonnaise, citron, smilende æg på smørstegt brød, 138 kr.
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær, karse på smørstegt brød, 108 kr.
  • Snapsemad af nye kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urtemayo, smilende æg og kapers, 108 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet med syltede kejserhatte, røget tomat mayonnaise, brøndkarse og jordskokke chips, 138 kr.
  • Bagte Hokkaido græskar med Kirks gede friskost på bitre salater med honning vinaigrette, salt ristede græskarkerner og brødcroutoner, 138 kr.

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron, 114 kr.
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 138 kr.
  • Stegt blomkål med håndpillede rejer, salt ristede macona mandler, syltede tyttebær, kørvel og hollandaise sauce, 138 kr.
  • Ferskrøget islandsk laks med fløde stuvet spinat, smilende æg, syltede rødløg og dild på smørstegt brød, 138 kr.
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten, syltede græskar, sprøde grønne bønner, porre og purløg, 138 kr.
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe, syltede rødbeder og agurkesalat, 96 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat, 102 kr.
  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherryeddike, friske grønne bønner og kartofler med bacon, 272 kr.
  • Svampetoast med kantareller, østershatte, citronskal, syltede kejserhatte og sprøde jordskokkechips, 192 kr.

Ravelinen’s platte – den lille frokost

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat

Kuvertpris for platte: 248 kr.
(serveres kun til frokost)

  • ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ravelinens Kolde Bord:

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og 
syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, figen kompot med portvin og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 318 kr.
(min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinens Store Kolde Bord:

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og radiser
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Koldrøget islandsk laks, syltede rødløg, karse, dild og urte mayonnaise
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, figen kompot med portvin og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 428 kr.
(min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammelost, Gammel Nok fra Jernved Lund Mejeri med sky, løg og karse på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og ristet brød, 98 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • 3 danske egnsoste, figen kompot med portvin og hjemmelavet knækbrød, 118 kr
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Dessert

  • Blommer bagt med vanilje, luftig creme fraiche rørt med citron skal, citronmelisse 
og sprød marengs, 94 kr. 
  • Æbletærte på sprød butterdej, honning ristet havregryns crumble, vaniljeis 
og bagt hvid chokolade, 94 kr.
  • Kraftig chokoladekage med pocheret pære, bagt hvid chokolade og 
pæresorbet, 94 kr.
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 94 kr.
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 58 kr. (spørg tjeneren)

    – et godt glas der matcher:
    White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.