Frokost – 11.30 til 16.00

Koldt

  • Marineret sild fra Bornholm med allehånde, løg og smilende æg, 82 kr.
  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, løg, dild og smilende æg, 86 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med smilende æg, rørt creme fraiche, kapers og karse, 92 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og blomster kapers, 94 kr.
  • Håndpillede rejer med dild, urte mayonnaise, citron, smilende æg og ristet brød, 112 kr.
  • Røget Islandsk laks med syltede perleløg, flødestuvet spinat a part og ristet brød, 112 kr
  • Hjemmegravet Færøsk laks med fennikelfrø og dild, rævesovs, syltede stikkelsbær og ristet brød, 112 kr.
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampemayonnaise, peberbacon, karse og ristet brød, 98 kr.
  • Tatar af håndskåret oksefilet, peberrod, confiteret æggeblomme, sprød løgsoubise, syltede tragtkantareller og karse, 118 kr.

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt grov remoulade, dild og citron, 108 kr.
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 124 kr.
  • Slagterens egen jule medister med æble og timian, stuvet grønlangkål, grov sennep og agurkesalat, 98 kr.
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med peberbacon, ristede østershatte, champignon og surt, 94 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat, 98 kr.
  • Confiteret berberi andelår med salat af pære og valnødder, jordskokker stegt i andefedt og andeskysauce, 188 kr
  • Wienerschnitzel af kalvetykstegsfilet med peberrod, stegt knoldselleri, brunet smør med kapers og sherry eddike og ristede kartofler med peberbacon, 258 kr.
  • Ravioli med æbler og jordskokker med syltede bøgehatte, ristede kastanjer og valnødderolie i kraftig svampe bouillon, 128 kr.
  • Pommes rösti med pocheret øko æg fra Stengården, revet Havgus ost, sauteret spinat og brunet smør med ristede hasselnødder og kapers, 188 kr.

Ravelinen’s jule platte

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampemayonnaise, peberbacon og karse
  • Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for jule platte: 298 kr.

Julebord 1 – serveres ved bordet af flere omgange

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
    – med kapers, rødløg, karrysalat og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampemayonnaise, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacontern
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
    – hertil syltet rødkål, agurkesalat og rødbeder
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 1: 348 kr.  (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Julebord 2 – serveres ved bordet af flere omgange

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
  • Christiansø Pigens kryddersild
    – med creme fraiche, kapers, rødløg, karrysalat og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampemayonnaise, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacontern
  • Slagterens egen jule medister med æble og timan
  • Møre franske Berberi andelår
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
    – hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 2: 418 kr.  (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Julebord 3 – serveres ved bordet af flere omgange

  • Marinerede sild fra Bornholm med allehånde
  • Christiansø Pigens kryddersild
  • Stegt sild med dild og Dijon sennep
    – med creme fraiche, kapers, rødløg, karrysalat, smilende æg og dild stuvede kartofler
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hjemme gravet Færøsk laks med fennikelfrø, dild, og rævesovs
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampemayonnaise, peberbacon og karse
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med ristede svampe og sprøde bacontern
  • Slagterens egen jule medister med æble og timan
  • Møre franske Berberi andelår
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
    – hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
  • Hjemmelavet ris á la mande med kirsebær sovs og sukkerristede mandler

Kuvertpris for julebord 3: 468 kr.  (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

  • ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ost

  • Gammelost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky, løg og karse på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og ristet brød, 98 kr.
  • Ostebræt med 3 slags danske egnsoste med kvæde puré, nødder i honning og lunt frugtbrød, 108 kr

Dessert

  • Lun karamelliseret pæretærte med korender og krydderkage iscreme, 88 kr.
  • Kraftig chokoladekage i lag med Grand Marnier på nougat bund med kandiserede clementiner, 88 kr.
  • Ris a la mande med sukkerristede mandler og kirsebærsauce med kanel og vanilje, 88 kr.
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med mandelknas og mørk chokoladesovs, 88 kr. 
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 48 kr. (spørg tjeneren)

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.