Frokost – 11.30 til 16.00

Koldt

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og dild, 84 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, blomsterkapers og karse, 90 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler, syltet rødløg og radiser, 94 kr.
  • Håndpillede rejer med frisk dild, urte mayonnaise, citron, smilende æg og smørstegt brød, 114 kr.
  • Koldrøget Islandsk laks med creme fraiche, marineret agurk, ørredrogn og radise på smørstegt brød, 114 kr
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær, karse og smørstegt brød, 98 kr.
  • Kartoffelmad af nye danske kartofler kogt med frisk estragon, peberbacon, urtemayonnaise og sprød radise, 84 kr.
  • Snapsemad med nye danske kartofler kogt med frisk estragon, hvid kryddersild, urte mayonnaise, smilende æg og kapers, 94 kr.
  • Håndskåret tatar af lynstegt oksefilet med estragon mayonnaise, syltede tomater, brøndkarse og sprød løgring, 118 kr.
  • Tomater – friske, grillede og syltede tomater, syrlig vinaigrette med basilikum og egen honning og 30 mdr. Fyrmester ost, 118 kr.

Lunt

  • Friskpaneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade, frisk dild og citron, 108 kr.
  • Friskpaneret fiskefilet af skrubbe med håndpillede rejer, urte mayo, purløg og citron, 124 kr.
  • Smørstegt blomkål med håndpillede rejer, luftig sauce mousseline, saltristede mandler og tallerkensmækker, 118 kr.
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med kantareller, østershatte og syltede stikkelsbær, 118 kr.
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe, syltede rødbeder og agurksalat, 94 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemostsyltet rødkål og agurkesalat, 98 kr.
  • Helstegt rødspætte med nye danske kartofler, brunet smør sauce, citron og frisk salat med radiser, karse og mormor dressing, 268 kr.
  • Wienerschnitzel af kalvetyksteg, peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, friskbælgede ærter vendt med hjerte salat og nye stegte kartofler med bacon, 268 kr.
  • Svampe a la creme med kantareller, østershatte, skalotteløg, syltet citron og sprød persille på smørstegt brød, 188 kr.

Ravelinen’s klassiske platte

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Friskpaneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade og frisk dild
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemostsyltet rødkål og agurksalat

Kuvertpris for platte: 248 kr.

  • ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ravelinens kolde bord

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Friskpaneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade og frisk dild
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Grov kalveleverpostej med peberbacon, ristede svampe og surt
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemostsyltet rødkål og agurksalat
  • 2 danske egnsoste med stikkelsbær kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det kolde bord: 308 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinens store kolde bord

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler, purløg og radise
  • Friskpaneret fiskefilet af skrubbe med grov remoulade og frisk dild
  • Koldrøget Islandsk laks med creme fraiche, marineret agurk og radise 
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Grov kalveleverpostej med peberbacon, ristede svampe og surt
  • Ribbensteg af dansk gris med æblemostsyltet rødkål og agurksalat
  • 2 danske egnsoste med stikkelsbær kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 398 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammelost, Gammel Nok fra Jernved Lund Mejeri med sky, løg og karse på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og smørristet brød, 98 kr.
  • 3 dejlige danske egnsoste med stikkelsbær kompot og hjemmelavet knækbrød, 108 kr

Dessert

  • Hindbærsnitte med friske hindbær på hindbær mousse, hyldeblomst sorbet og rød skovsyre, 88 kr.
  • Marinerede friske jordbær vendt med rørsukker på sat fløde og basilikum sorbet, 88 kr.
  • Bedstefar med skæg – kage med bærkompot, brændt marengs og flødeis med vanilje og tonkabønner, 88 kr.
  • Flødeis med frisk vanilje og tonka bønner, chokolade sauce, knust karamel og sprød hvid chokolade, 88 kr.
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 48 kr. (spørg tjeneren)

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.