Frokost – 11.30 til 16.00 fra 24. Marts

Koldt

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild, 92 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse, 96 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og radiser, 104 kr.
  • Håndpillede rejer med frisk dild, urte mayonnaise, citron, smilende æg og smørstegt brød, 144 kr.
  • Ferskrøget islandsk laks med fløde stuvet spinat, smilende æg, syltede rødløg og dild på smørstegt brød, 158 kr
  • Hvide asparges med håndpillede rejer, hollandaise sauce, spanske mandler, ærteskud og grøn aspargesolie, 198 kr.
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprød kyllingesvær, karse på smørstegt brød, 108 kr.
  • Kartoffelmad af nye danske kartofler kogt med løvstikke, peberbacon, urtemayonnaise og sprød radise, 94 kr.
  • Snapsemad af nye danske kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urtemayo, smilende æg og kapers, 104 kr.
  • Håndskåret tatar af oksefilet rørt med løvestikke, springløg, kantarel mayonnaise, citronskal og kartoffel chips, 158 kr.
  • Grønne asparges med spejlæg sprød crouton, revet dansk Fyrmester ost, syrlig vinaigrette og frisée salat, 158 kr.

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron, 118 kr.
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med håndpillede rejer, urte mayonnaise, purløg og citron, 144 kr.
  • Hvide asparges med håndpillede rejer, hollandaise sauce, spanske mandler, ærteskud og grøn aspargesolie, 198 kr.
  • Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce med 
grønne asparges, friskbælgede ærter og crodité 158 kr.
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe, syltede rødbeder og agurksalat, 114 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat, 108 kr.
  • Helstegt rødspætte med bagte rabarber, sprød sommersalat med mormor dressing, nye danske kartofler og smør sauce, 288 kr.
  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, friskbælgede ærter og ristede kartofler med bacon, 288 kr.
  • Dansk øko burrata ost på tomatsalsa med timianbagte tomater, 
frissé salat og sprøde ostechips, 198 kr.

Ravelinen’s platte – den lille frokost

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat

Kuvertpris for juleplatte: 268 kr.
(serveres kun til frokost)

  • ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ravelinens kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste med honningsyltede hyben og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det kolde bord: 358 kr.
(min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinens store kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og radiser
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Koldrøget islandsk laks, syltede rødløg, karse, dild og urte mayonnaise
  • Hønsesalat af Gråsten hanekylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste med honningsyltede hyben og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 468 kr.
(min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammelost, Gammel Nok fra Jernved Lund Mejeri med sky, løg og karse på ristet rugbrød med mørk rom, 96 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og ristet brød, 108 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • 3 danske egnsoste, syltede valnødder med portvin og hjemmelavet knækbrød, 138 kr
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Dessert

  • Rabarber bagt med vanilje, sprøde mandler, brændt marengs og vanilje is, 96 kr.
  • Citronfromage med honningristede macadamia nødder og kærnemælksis, 96 kr.
  • Lun chokolade fondant med brændt hvid chokolade og cremet kokos is, 96 kr.
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 96 kr.  
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 58 kr. (spørg tjeneren)

    – et godt glas der matcher:
    White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.