Frokost fra 11.30 til 16.00 – fra d. 28. Marts 2019

Koldt

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og dild, 82 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse, 88 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og radiser, 90 kr.
  • Håndpillede rejer med dild, urte mayonnaise, citron, smilende æg og grillet brød, 112 kr.
  • Frisk stenbiderrogn med agurk, rygeost, massere af frisk dild, citron og sprød rugbrød, 116 kr.
  • Koldrøget Islandsk laks med råsyltet agurk, urte mayonnaise, sprød radise og grillet brød, 112 kr.
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse og grillet brød, 98 kr.
  • Kartoffelmad af aspargeskartofler kogt med løvstikke, peber bacon, urte mayonnaise og sprød radise, 82 kr.
  • Snapsemad med aspargeskartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urte mayo, smilende æg og kapers, 92 kr.
  • Håndskåret tatar af lynstegt okse filet med frisk estragon, sennepsmayo, peberrod og  sprød kartoffel, 114 kr.
  • Grønne asparges og hjertesalat i kørvel vinaigrette med pocheret æg, brød croutoner og syltet grønne jordbær, 108 kr.

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt grov remoulade, dild og citron, 106 kr.
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med håndpillede rejer vendt med dild og purløg, urte mayonnaise og citron, 118 kr.
  • Stjerneskud af dampet og stegt skrubbefilet, håndpillede rejer og stenbiderrogn på grillet brød, 168 kr.
  • Lun hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og ristede svampe, 96 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemost syltet rødkål og agurkesalat, 96 kr
  • Wienerschnitzel af dansk kalv med peberrod, brunet smør med kapers og sherry eddike, glaseret broccoli skud  og ristede kartofler med bacon, 248 kr.
  • Svampe toast med cremede sorte trompethatte, kejserhatte, østershatte og champignon vendt i persille og skalotteløg, 188 kr.

Ravelinen’s platte

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse
  • Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål

Kuvertpris for platte: 238 kr.

Ravelinen’s Kolde Bord:

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse
  • Hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og svampe
  • Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det kolde bord: 298 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinen’s Store Kolde Bord:

  • Marinerede sild fra Bornholm med karrysalat, smilende æg og kapers
  • Christiansø Pigens kryddersild med rørt creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med dild og radise
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Koldrøget Islandsk laks med dild syltet agurk, urte mayonnaise og radise
  • Hønsesalat af confiteret lår med svampe mayonnaise, peberbacon og karse
  • Hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og svampe
  • Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris for det store kolde bord: 388 kr. (min 2 kuverter – og serveres kun til hele bordet af voksne)

  • ved flere end 25 gæster anrettes platte og kolde borde på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ost

  • Gammel ost, Endrup Marsk lagret min. 35 uger med sky og løg på ristet rugbrød med mørk rom, 88 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Lund Mejeri med solbær marmelade og grillet brød, 98 kr.

Dessert

  • Æble tærte med marzipan og sprød mandler flager og lakrids is creme, 88 kr.
  • Rabarbersuppe med vanille panna cotta, sprød havregryn kage og rabarber sorbet, 88 kr.
  • Hasselnødde fragilite med mælkechokolademousse med karmel smag, 88 kr.
  • Hjemmelavet vanilje is med bagt hvid chokolade og chokoladesovs, 88 kr.
  • Lidt hjemmebagt sødt til kaffen, 48 kr.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 7 gæster:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer med flere end 20 gæster:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 5.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 400 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 10 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 10 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 4 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 2 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 300 kr. til frokost og 400 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.