Frokost

(køkkenet åbent fra kl. 11.30 sidste start af nye borde kl. 14.30)

Koldt

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, kapers og smilende æg, 94 kr.
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse, 98 kr.
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med purløg og radiser, 108 kr.
  • Håndpillede rejer, frisk dild, urtemayo, citron, smilende æg, smørstegt brød, 158 kr.
  • Røget islandsk laks med svampe a la creme med østershatte og kantareller, syltede bøgehatte og pocheret æg på smørristet surdejsbrøds, 158 kr. 
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling rørt med grov sennep, karse og sprødt kyllingeskind på smørstegt brød, 138 kr.
  • Kartoffelmad af kartofler kogt med løvstikke, ristede løg, peberbacon, urtemayo og sprød radise, 98 kr.
  • Snapsemad af kartofler kogt med løvstikke, hvid kryddersild fra Bornholm, urtemayo, smilende æg og kapers, 118 kr.
  • Roastbeef af håndskåret oksefilet med spejlæg, revet peberrod, ristede løg, grov remoulade på rugbrød, 148 kr.
  • Tartar af håndskåret oksefilet rørt med syltede sennepskorn, mayo med langtidsbagte tomater, kartoffelchips og dehydreret æggeblomme, 158 kr. 
  • Bønnesalat med syltede kantareller, friske majs, heste bønner, grillet porre, havgus ost, pocheret æg og honning vinaigrette fra egen bistade, 158 kr. 

Lunt

  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron, 132 kr.
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med håndpillede rejer, urtemayonnaise, purløg og citron, 158 kr.
  • Grillet makrel med kraftig tomat mayonnaise, piment syltede asier, sprøde kartoffel chips og dehydreret æggeblomme, 138 kr. 
  • Tartelet med confiteret fasanlår, cremet velouté med syltede kantareller, friske majs, grønne bønner og sprøde grønkålchips, 158 kr. 
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe, syltede rødbeder og piment syltede asier, 118 kr.
  • Ribbensteg af dansk gris, sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat, 118 kr
  • Wienerschnitzel af dansk kalv, kryddersmør på peberrod, kapers og benfri sild, ristede østershatte, grønne bønner, skysauce og ristede kartofler med bacon, 288 kr. 
  • Svampe a la creme med kantareller, østershatte, syltede bøgehatte og grønkålschips på smørristet surdejsbrød med hvidløgsolie, 248 kr. 

Ravelinen’s platte – den lille frokost

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Ribbensteg af dansk gris, sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat

    Kuvertpris for Ravelinen’s platte: 278 kr.

    (serveres kun til frokost)


    Ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene – og serveres af flere omgange.

Ravelinens kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris, sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, sukkersyltede danske rabarber med langpeber og knækbrød
    Kuvertpris for det kolde bord: 368 kr.
    (min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ravelinens store kolde bord:

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med purløg og radiser
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Røget islandsk laks med svampe a la creme med østershatte og kantareller
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris, sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, sukkersyltede danske rabarber med langpeber og knækbrød
    Kuvertpris for det store kolde bord: 468 kr.
    (min. 2 kuverter og serveres kun til hele bordet af voksne)

Ost

  • Gammelost, Gammel Nok fra Jernved Mejeri med sky, løg og karse på ristet rugbrød med mørk rom, 96 kr.
  • Friturestegt økologisk dansk Marsk Brie fra Jernved Mejeri med solbær marmelade og ristet brød, 108 kr.
    – et godt glas der matcher: Ravelinens egen Solbær likør, 82 kr.
  • 3 danske egnsoste med hjemmelavet knækbrød og valnødder i honning fra eget bistade, 138 kr.
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

Dessert

  • Syltede blommer med vanilje, mørk chokolademousse, flødeskum, brændte mandler og mynte, 98 kr. 
  • Lun karamelliseret æblekage med Grand Manier, bagt hvid chokolade og ægte vanilje flødeis, 98 kr. 
  • Syltede figner med kanel og stjerne anis, flamberet i cognac, ristede valnødder og flødeis med honning fra egen bistad, 98 kr. 
  • Vaniljeis på fløde og frisk vanilje med nøddeknas og mørk chokoladesovs, 98 kr. 
  • Tre små stykker hjemmelavet sødt til kaffen, 68 kr. (spørg tjeneren)
    – et godt glas der matcher: White Port · Casa de Santa Eufêmia, Portugal, 82 kr.

    Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

    Priser er sat ud fra niveau ved menustart. Ved vedvarende stigning i omkostninger kan priser blive justeret tilsvarende.

Børnemenu

  • Til børnene laver vi gerne mindre og børnevenlige versioner af retterne på vores menukort – spørg bare jeres tjener om mulighederne.

Grupper

PRINCIPPER – ved almindelige reservationer:

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 8 gæster eller flere:

For at undgå unødig ventetid for jer og andre gæster beder vi om at i vælger en forholdsvis ens menu. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget.

Til frokost kunne det være et af vores dejlige kolde borde, hvor man får smagt lidt af hvert. Alternativ kunne være maks. 3 forskellige retter ved hver servering ved bordet.

Til aften ville det være fint at vælge mellem 2 forretter og 2 hovedretter. Oste og desserter bestiller i efter behov på aftenen.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen, som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

PRINCIPPER – ved reservationer for 12 gæster eller flere:

Som gruppe bliver man nødt til at vælge en ens menu på forhånd. Vi har desværre ikke muligt for at gøre det anderledes af hensyn til vores planlægning i køkkenet og personale.

Drikkevarer til maden regner vi med i bestiller efter behov på dagen som afregnes samlet sammen med maden. Det er desværre ikke muligt at afregne individuelt af hensyn til ventetid for jer og andre gæster – men vi hjælper gerne med at dele regningen op i flere borde hvis det er tilfældet.

Ved ændringer til antal, tider eller menu, så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi selvfølgelig holde os til den aftale vi har lavet.

Ved reservation af plads til større selskaber ud i fremtiden vil vi typisk bede om at der bliver indbetalt et reservationsgebyr på 6.000 kr. som fratrækkes den endelige regning. Vores bankforbindelse er: Nykredit Reg. 8117 Konto 4518297. Husk endeligt at skrive jeres booking nummer ved indbetalingen. Vi bekræfter indbetalingen lige så snart vi har modtaget den.

Dog er der lidt andre regler for de større julefrokostdage med samlet arrangement, hvor reservationsgebyret er 500 kr. pr tilmeldt kuvert.

GENERELLE PRINCIPPER:

Ved nedjusteringer i deltagerantal senere end 20 dage før arrangement beder vi om en kompensation for planlægningen af de reserverede pladser og vores personaleplanlægning. Så med mindre andet aftales, beder vi om 50% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 19 dage før, 75% af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 12 dage før, 100 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter afbestilt senere end 5 dage før arrangement.

Husk af begge parter selvfølgelig at forpligtet af en reservationen jævnfør Horesta. En kuvertpris pris vil typisk min. være 400 kr. til frokost og 500 kr. til aften.

Ved udenlandske grupper vil vi bede om kreditkort nummer og udløbsdato i forbindelse med en reservationen.