Ravelinens juleborde:
– serveres hele julefrokost sæsonen 2025
Ravelinen’s juleplatte – den lille frokost:
• Karry sild fra Bornholm med æble, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk, paneret skrubbefilet med grov remoulade og citron
• Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprøde kyllingesvær og karse
• Ribbensteg af dansk gris, sprøde svær, agurkesalat og æblemostsyltet rødkål
• Risalamande lavet med ægte vanilje, kirsebærsovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 358 kr.
– serveres kun til frokost
– ved flere end 20 kuverter serveres menuen af flere omgange på mindre fade
Ravelinens Julebord – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Karrysild fra Bornholm med æbler
• Christiansøpigens røde kryddersild
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk, paneret skrubbefilet med grov remoulade og citron
• Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprøde kyllingesvær og karse
• Kalveleverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
• Risalamande lavet med ægte vanilje, kirsebærsovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 418 kr.
– min. 2 kuverter
– serveres både til frokost og aften
Ravelinens Store Julebord – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Karrysild fra Bornholm med æbler
• Christiansøpigens røde kryddersild
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk, paneret skrubbefilet med grov remoulade og citron
• Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprøde kyllingesvær og karse
• Kalveleverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Slagterens egen julemedister med æble og timian
• Confiterede franske berberi andelår med råsyltede tyttebær
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
• Risalamande lavet med ægte vanilje, kirsebærsovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 498 kr.
– serveres kun til hele bordet af voksne
– serveres både til frokost og aften
Mulige tilkøb:
• Stegt sild med dild og Dijon sennep på stuvede kartofler, merpris, 32 kr.
• Gravad færøsk laks med stødt anis, fennikelfrø, dild og rævesovs, 42 kr.
– kan kun tilvælges til hele bordet !
Ravelinens Christmas Platter:
• Curried herring from Bornholm with apple, capers and medium boiled egg
• Fried filet of flounder with sauce remoulade and lemon
• Chicken salad of Rokkedahl chicken with crispy chicken skin and cress
• Danish pork rib roast with crackling, pickled cucumber and red cabbage
• Risalamande with genuine vanilla, cherry sauce and sugar roasted almonds
Price pr. person: 358 kr.
– only served for lunch
– when more than 20 covers menu served in several servings
Ravelinens Christmas Table – served in several servings:
• Curried herring from Bornholm with apple
• Christiansøpigens spiced marinated herring
– with sour cream, capers, red onion and medium boiled egg
• Fried filet of flounder with sauce remoulade and lemon
• Chicken salad of Rokkedahl chicken with crispy chicken skin and cress
• Veal liver paté with pepper bacon and fried mushrooms
• Danish pork rib roast with crackling
– pickled red cabbage, cucumber, beets and mustard
• Risalamande with genuine vanilla, cherry sauce and sugar roasted almonds
Price pr. person: 418 kr.
– minimum 2 covers
– served both for lunch and dinner
Ravelinens Big Christmas Table – served in several servings:
• Curried herring from Bornholm with apple
• Christiansøpigens spiced marinated herring
– with sour cream, capers, red onion and medium boiled egg
• Fried filet of flounder with sauce remoulade and lemon
• Chicken salad of Rokkedahl chicken with crispy chicken skin and cress
• Veal liver paté with pepper bacon and fried mushrooms
• The Butcher’s Christmas sausage with apple and thyme
• Confit of Berberi duck leg with raw pickled cranberries
• Danish pork rib roast with crackling
– pickled red cabbage, cucumber, beets and mustard
• Risalamande with genuine vanilla, cherry sauce and sugar roasted almonds
Price pr. person: 498 kr.
– only for the entire table of adults
– served both for lunch and dinner
Possible add ons – only for Christmas Table + Big Christmas Table:
– Fried herring with dill and Dijon mustard on slightly stewed potatoes, 32 kr.
– Cured Faroese salmon made with anise, fennel seeds, dill and sweet mustard sauce, 42 kr.
– only possible if ordered for the hole table!