Ravelinens juleborde:
(serveres alle ugen dage fra 7. november og året ud )
Ravelinen’s juleplatte – den lille frokost:
• Karry sild fra Bornholm med æble, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprød kyllingesvær og karse
• Ribbensteg med sprøde svær med hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
• Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 348 kr.
(serveres kun til frokost)
Julebord 1 – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Karrysild fra Bornholm med æbler
• Christiansø Pigens røde kryddersild
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprød kyllingesvær og karse
• Kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
• Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 408 kr.
(min. 2 kuverter)
(serveres både til frokost og aften)
Julebord 2 – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Karrysild fra Bornholm med æbler
• Christiansø Pigens røde kryddersild
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg og dild
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprød kyllingesvær og karse
• Kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Slagterens egen jule medister med æble og timian
• Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
• Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 488 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)
Julebord 3 – serveres af flere omgange ved bordet på mindre fade:
• Karrysild fra Bornholm med æbler
• Christiansø Pigens røde kryddersild
• Stegt sild med dild og Dijon sennep
– med creme fraiche, kapers, rødløg, smilende æg, dild og stuvede kartofler
• Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade
• Gravet Færøsk laks lavet med stødt anis, fennikelfrø, dild, og rævesovs
• Hønsesalat af Rokkedahl hanekylling med sprød kyllingesvær og karse
• Kalve leverpostej med peberbacon og ristede svampe
• Slagterens egen jule medister med æble og timian
• Confiteret franske Berberi andelår med råsyltet tyttebær
• Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær
– hertil syltet rødkål, agurkesalat, rødbeder og grov sennep
• Ris a l’mande lavet med ægte vanille, kirsebær sovs og sukkerristede mandler
Kuvertpris: 548 kr.
(serveres kun til hele bordet af voksne)
(serveres både til frokost og aften)
Christmas table 1 – served in several servings
• Curried herring from Bornholm with apples
• Christiansø Pigens spiced marinated herring
– with sour cream, capers, red onion and medium boiled egg
• Fried filet of flounder with sauce remoulade and lemon
• Chicken salad of Rokkedahl chicken with mustard and crispy chicken skin chips
• Veal liver paté with pepper bacon and fried mushrooms
• Rib roast of Danish pork with cracklings
– pickled red cabbage, cucumber, beets and mustard
• Rice pudding with genuine vanilla, cherry sauce and sugar roasted almonds
Price pr. person: 408 dkr.
(only for the entire table of adults)
(served both for lunch and dinner)
Christmas table 2 – served in several servings
• Curried herring from Bornholm with apples
• Christiansø Pigens spiced marinated herring
– with sour cream, capers, red onion and medium boiled egg
• Fried filet of flounder with sauce remoulade and lemon
• Chicken salad of Rokkedahl chicken with mustard and crispy chicken skin chips
• Veal liver paté with pepper bacon and fried mushrooms
• Butcher’s Christmas sausage with apple and thyme
• Confit of Berberi duck leg with raw pickled cranberries
• Rib roast of Danish pork with cracklings
– pickled red cabbage, cucumber, beets and mustard
• Rice pudding with genuine vanilla, cherry sauce and sugar roasted almonds
Price pr. person: 488 dkr.
(only for the entire table of adults)
(served both for lunch and dinner)
Christmas table 3 – served in several servings
• Curried herring from Bornholm with apples
• Christiansø Pigens spiced marinated herring
• Fried herring with dill and dijon mustard
– with sour cream, capers, red onion, medium boiled egg and slightly stewed potatoes
• Fried filet of flounder with sauce remoulade and lemon
• Cured Faroese salmon made with anise, fennel seeds, dill and sweet mustard sauce
• Chicken salad of Rokkedahl chicken with mustard and crispy chicken skin chips
• Veal liver paté with pepper bacon and fried mushrooms
• Butcher’s Christmas sausage with apple and thyme
• Confit of Berberi duck leg with raw pickled cranberries
• Rib roast of Danish pork with cracklings
– pickled red cabbage, cucumber, beets and mustard
• Rice pudding with genuine vanilla, cherry sauce and sugar roasted almonds
Price pr. person: 548 dkr.
(only for the entire table of adults)
(served both for lunch and dinner)