Selskabsmenukort

Kort fortalt så har Restaurant Ravelinen en stor fin have med udsigt over vandet omkring Christianshavn – og 200 meter fra Christianshavns Torv – en lille oase midt i byen.

Haven kan overdækkes af store markiser med et tryk på en knap, og vores to pavilloner er hyggelige indendørs omgivelser. Flotte og uformelle rammer med udsigt over vandet – lige midt i centrum og med plads til 400 gæster.

Vores menuforslag er menuer som serveres ved bordet på små fade af flere omgange. Dvs. man får flere retter at vælge imellem som gæst og det er en hyggelig måde at spise sammen på – ligesom derhjemme.

Hvis man ønsker en anden sammensætning af de retter i vores menuforslag bytter man bare rundt og så laver vi et tilsvarende kuvertpris.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Menuforslag 1

Forret:
• Rejecocktail med håndpillede rejer, syltede rødløg og sprøde croutoner

Hovedretter:
• Skindstegt kyllingebryst med citrontimian
• Helstegt okse cuvette marineret med hvidløg og rosmarin
• Hjertesalat med mormor dressing, sprøde radiser, rug knas og karse
• Saltbagt knoldselleri med løvstikke vinaigrette, ristede hasselnødder og syltede tranebær
• Ristede kartofler med persille og havsalt
• Mild madagascar pebersauce

Desserter:
• Citron fromage med honningristede valnødder og bagt hvid chokolade
• Æblekage med makroner, hasselnød krokant, flødeskum og solbærmarmelade

Kuvertpris for hele menuen: 468 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Menuforslag 2

Forret:
• Stegt blomkål med håndpillede rejer, saltristede Macona mandler, syltede rødløg og sauce hollandaise

Hovedretter:
• Løvstikke pocheret kulmule med cremet sennepsauce, grillet citron og friske urter
• Helstegt okse bavette marineret i hvidvin, hvidløg og rosmarin
• Honning glaserede gulerødder med sort peber, estragon og citron skal
• Broccoli salat med mormor dressing, sprød bacon og syltede tyttebær
• Små ristede kartofler med estragon salt
• Hjemmerørt bearnaise sauce

Desserter:
• Trifli af med bær, vanilje creme, makroner, hasselnød krokant og flødeskum
• Kraftig chokolademousse med filet af citrus frugter og sprød hvid chokolade

Kuvertpris for hele menuen: 508 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Menuforslag 3

Forret:
• Tartelet med hanekylling fra Gråsten i cremet sauce og sprød crudité
• Tatar af grillet oksefilet, sauce tatar, syltede perleløg og sprød frisée salat

Hovedretter:
• Souffle farseret perlehøne bryst med frisk persille og hvidløg
• Kalvemørbrad marineret i olivenolie, mørk øl, timian og egen honning
• Stegt blomkåls salat med ristede hasselnødder, honning vinaigrette og syltede tyttebær
• Bønnesalat med syltede rødløg, syrlig vinaigrette, kørvel og flager af dansk Primeo ost
• Små ristede kartofler med brunet smør og frisk hakket estragon
• Rødvinssauce med skalotteløg og timian

Desserter:
• Bagt cheesecake med ristede mandler, solbær kompot og bagt hvid chokolade
• Kraftig chokolade kage med hindbær skum og sprød hvid chokolade

Kuvertpris for hele menuen: 548 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Samlet middags arrangement:

  • Tidsrum som udgangspunkt: kl. 19.00 – 22.00
  • Velkomstdrink: Cava (øvrige varianter +6 kr.)
  • Menu 1
  • 1 glas hvidvin – skænkes før forret serveres.
  • 1/2 fl. rødvin  – glas skænkes før hovedret og resten sættes på bordet i flasker.
  • Isvand ad libitum
  • Kaffe/the
  • Små blomster dekorationer

Kuvertpris for velkomstdrink, menu 1 serveret familiestil ved bordet, karaffel med vand (med og med vores bobler), 1 glas dejlig hvidvin, 1/2 fl. dejlig rødvin og kaffe/te tilsammen: 825 kr. Eventuelle yderligere drikkevarer vil blive opkrævet særskilt og afregnes i alt efter forbrug.

Samlet dækningspris for velkomstdrink, menu 1 serveret familiestil ved bordet, karaffel med vand – med og med vores bobler – kaffe/te efter middagen og en blød fri bar i 3 timer med fine vine, almindelige øl og almindelige sodavand samlet: 925 dkr. (baren lukker 15 minutter før sluttid)
Hvis menu 2 er valgt tilføj 40 kr til dækningsprisen, hvis menu 3 er valgt tilføj 80 kr til dækningsprisen

Disse menuer kan kun vælges til hele festen. Se flere detaljer nedenfor!

Samlet selskabsarrangement:

  • Tidsrum som udgangspunkt: kl. 18.00 – 02.00
  • Velkomstdrink: Cava (øvrige varianter +6 kr.)
  • Menu 1 med fine vine – hvid, rose og rødvin
  • Isvand ad libitum
  • Kaffe/the med håndskænket avec
  • Fri bar med fine vine, alm. fadøl, sodavand og alm. spiritus efter kaffen
  • Små blomster dekorationer

Kuvertpris for ovennævnte: 1.325 kr. (kun til hele selskabet)
Se detaljerne herunder !

Tilkøb – pr. kuvert:

  • Champagne som velkomstdrink: +20 kr.
  • Menu 2: +40 kr.
  • Menu 3: +80 kr.
  • 3 egnsoste med tilbehør: +100 kr.
  • Bedre vine: +70 kr.
  • Fantastisk vine: +120 kr.
  • Alle varianter af øl på de 10 haner: +35kr.
  • Hjemmelavet sødt til kaffen: +50 kr.
  • Ekstra fri bar pr. time: +75 kr. (dog senest til kl.02.00)
  • Natmad: +75 kr.
  • Menukort til bordene: +15 kr.

Detaljerne:

Velkomstdrink – vælg mellem:
• Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 96 kr.
• Negroni med Cph Orange Gin, Gerrano og Campari, 96 kr.
• Ravelinen Spritz med Cph Mulberry Rosé, Gerrano og tør cava, 96 kr.
• Kung Fu drink med Bombay gin, sportscola og lakrids sirup, 96 kr.
• Kir med tør hvidvin og Creme de Cassis, 96 kr.
• Cava et dejligt glas behagelig bobler, 90 kr.

Vine – vælg mellem:
• Fine vine = vine i prislejet op til 380 kr. fra vinkortet
• Bedre vine = vine i prislejet 381-440 kr. fra vinkortet
• Fantastiske vine = vine i prislejet 441-520 kr. fra vinkortet

Avec:
• Håndskænket avec = vælg mellem: Bailey, Cognac, Calvados, Grappa, Grand Manier, 5 års Rom

Oste:
• 3 danske egnsoste med årstidens kompot og hjemmelavet knækbrød
• Oste kan kun bestilles til alle kuverter.

Natmad:
• F.eks. Tarteletter med høns, Ribbenstegssandwich med det hele eller 2 slags ristede slagterpølse med hvad der sig dertil hører.
• Natmad kan kun bestilles til alle kuverter.

Praktisk:
• Hvide duge, stof servietter og små blomsterdekorationer er inkluderet.
• Ekstra fri bar pr. time: +75 kr. pr. startgæst (dog senest til kl. 02.00)
• Snaps og shots er ikke inkluderet i den frie bar.
• Børn under 12 år spiser med på menuen til halv kuvertpris.
• Børn under 3 år er der ingen kuvertpris på.
• Vi bekræftelse af arrangement beder vi om en indbetaling på 10% forventet forbrug.
• Priserne er inkl. moms og betjening.

Ravelinen’s klassiske platte – den lille frokost

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat

Kuvertpris: 298 kr.

  • Ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene.

Ravelinen’s kolde bord

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, sukkersyltede danske rabarber med langpeber og knækbrød

Kuvertpris: 388 kr.

Ravelinen’s store kolde bord

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med purløg og radiser
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Røget islandsk laks med frisk rygeost creme og syltede hvide asparges
  • Hønsesalat af Rokkedal kylling med sprødt kyllingeskind og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, sukkersyltede danske rabarber med langpeber og knækbrød

Kuvertpris: 498 kr.

Kaffe og kage

  • Kaffe/The · Øko, 44 kr.
  • Lidt hjemmelavet sødt til kaffen, 68 kr.

Fadøl

Størrelse 0,34 / 0,46 / 1,5 l.

  • Carlsberg Pilsner / Tuborg Classic, 55 / 72 / 196 kr.
  • Krenkerup, Ebeltoft Gårdbryggeri og Jacobsen øl, 60 / 79 / 215 kr.

Sodavand

Størrelse 0,25 / 0,45 / 0,75 l.

  • Sodavand, mange varianter, 35 / 51 / 84 kr.
  • Karafler med vand – med og uden brus – ad libitum, med øvrige drikkevare, 20 kr.
  • Karafler med vand – med og uden brus – ad libitum, uden øvrige drikkevarer til frokost eller aften, 40 kr.
  • Karafler med vand – med og uden brus – ad libitum, uden øvrige drikkevarer til selskab, 70 kr.

Vin og Spiritus

  • Rød Aalborg, alm. 5 cl., 58 kr.
  • O.P. Anderson akvavit, 5 cl., 68 kr.
  • Grøn Taffel med agurk · Skippersnaps, 5 cl., 68 kr.
  • Mulberry Rose · Copenhagen Distillery, 5 cl., 82 kr.
  • Frokost · Taffel Akvavit · Copenhagen Distillery, 5 cl., 82 kr.
  • Indonesisk Lang Peber · Copenhagen Distillery, 5 cl., 82 kr.
  • Lasse’s hjemmelavede snaps – 3 varianter, 5 cl., 82 kr.
  • Rød Aalborg, 1/1 fl. alm., 680 kr.
  • O.P. Anderson akvavit mf, 1/1 fl., 780 kr.
  • Husets udvalgte vin rød/hvid, glas/flaske, 90 kr. / 360 kr.
  • Alm. Spiritus, 4 cl., 58 kr.
  • Lux Spiritus, 4 cl., 78 kr.
  • Alm. Spiritus, 1/1 fl., 680 kr.
  • Lux Spiritus, 1/1 fl., 780 kr.

Principper for grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 7 gæster bliver man nødt til at vælge en forholdsvis ens menu.
  • Til frokost foreslå vi til grupper en variant af vores kolde borde, hvor man får smagt lidt af hver og hvor menuen serveres ved bordet af flere omgange. Alternativ så vælg mellem maks. 3 forskellige retter til hver servering.
  • Til aftenen kan der kun vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølgelig undtaget
  • Ved flere end 12 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej på dagen til grupper som ikke kan respektere reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Hvis ikke andet aftales, så er følgende regler gældende:
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 19 døgn før afregnes 50 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 12 døgn før afregnes 75 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 5 døgn før afregnes den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • En kuvertpris pris til frokost er beregnet til 500 kr. og til aften 600 kr.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et gebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • Alt i følge gældende regler fra Horesta.