Selskabsmenukort

Kort fortalt så har Restaurant Ravelinen en stor fin have med udsigt over vandet omkring Christianshavn – og 200 meter fra Christianshavns Torv – en lille oase midt i byen.

Haven kan overdækkes af store markiser med et tryk på en knap, og vores to pavilloner er hyggelige indendørs omgivelser. Flotte og uformelle rammer med udsigt over vandet – lige midt i centrum og med plads til 400 gæster.

Vores menuforslag er menuer som serveres ved bordet på små fade af flere omgange. Dvs. man får flere retter at vælge imellem som gæst og det er en hyggelig måde at spise sammen på – ligesom derhjemme. Og det er hele menuen der serveres.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Menuforslag 1

Forret:
• Bagt laks med sprød pancetta bacon og rørt creme fraiche med frisk urter

Hovedretter:
• Helstegt Rokkedahl kylling med citron timian
• Helstegt okse cuvette marineret med hvidløg og rosmarin
• Lun bønnesalat med langtidsbagte tomater, vinaigrette og sprøde oste chips
• Stegt blomkål med hollandaise, friterede kapers, karse og syltede tyttebær
• Små ristede kartofler med friteret persille og havsalt
• Mild madagascar peber sauce

Desserter:
• Citron fromage med honningristede valnødder og bagt hvid chokolade
• Æblekage med makroner, hasselnød krokant, flødeskum og solbær marmelade

Kuvertpris for hele menuen: 498 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Menuforslag 2

Forret:
• Stegt blomkål med håndpillede rejer, Marcona mandler og sauce hollandaise

Hovedretter:
• Løvstikke pocheret kulmule med cremet senneps sauce, grillet citron og urter
• Helstegt okse bavette marineret i hvidvin, hvidløg og rosmarin
• Grillet spidskål med oliven olie, citronskal og ristede hasselnøddeflager
• Bagte rødbeder med Kirks frisk ost, ristede græskarkerner og friske urter
• Flødekartofler med hvidløg og muskatnød
• Rødvinssauce med skalotteløg og timian

Desserter:
• Trifli af med bær, vanilje creme, makroner, hasselnød krokant og flødeskum
• Kraftig chokolade mousse med filet af citrus frugter og sprød hvid chokolade

Kuvertpris for hele menuen: 538 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Menuforslag 3

Forret:
Tartelet med Rokkedal kylling i cremet sauce og sprød crudité
• Tatar af oksefilet, sauce tatar, syltede perleløg og sprøde kartoffelchips

Hovedretter:
• Souffle farseret perlehøne bryst med frisk persille og hvidløg
• Kalvemørbrad marineret i oliven olie, mørk øl, timian og egen honning
• Tomatsalat med variation af tomater, dansk buratta ost og friteret forårs løg
• Grillet squash og rød peberfrugt med Romanesco dressing
• Pommes Anna med andefedt og dansk primeo ost
• Hjemmerørt bearnaise sauce

Desserter:
• Cheesecake med citron/lime, solbær kompot og ristede hasselnødder
• Kraftig chokolade kage med hindbær skum og bagt hvid chokolade

Kuvertpris for hele menuen: 578 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Samlet middags arrangement:

  • Tidsrum som udgangspunkt: kl. 19.00 – 22.00
  • Velkomstdrink: Cava (øvrige varianter +15 kr.)
  • Menu 1
  • 1 glas hvidvin – skænkes før forret serveres.
  • 1/2 fl. rødvin  – glas skænkes før hovedret og resten sættes på bordet i flasker.
  • Isvand ad libitum
  • Kaffe/the
  • Små blomster dekorationer

Samlet kuvertpris for velkomstdrink, menu 1 serveret familiestil ved bordet, karaffel med vand – med og uden bobler, 1 glas dejlig hvidvin, 1/2 fl. dejlig rødvin og kaffe/te tilsammen: 845 kr. Eventuelle yderligere drikkevarer vil blive opkrævet særskilt og afregnes i alt efter forbrug.

Samlet kuvertpris for velkomstdrink, menu 1 serveret familiestil ved bordet, karaffel med vand – med og uden bobler, kaffe/te efter middagen og en blød fri bar i 3 timer med fine vine, almindelige øl og almindelige sodavand samlet: 945 dkr. (baren lukker 15 minutter før sluttid)
Hvis menu 2 er valgt tilføj 40 kr til kuvertpris, hvis menu 3 er valgt tilføj 80 kr til kuvertpris

Disse menuer kan kun vælges til hele festen. Se flere detaljer nedenfor!

Samlet selskabsarrangement:

  • Tidsrum som udgangspunkt: kl. 18.00 – 02.00
  • Velkomstdrink: Cava (øvrige varianter +15 kr.)
  • Menu 1 med fine vine – hvid, rose og rødvin
  • Isvand ad libitum
  • Kaffe/the med håndskænket avec
  • Fri bar med fine vine, alm. fadøl, sodavand og alm. spiritus efter kaffen
  • Små blomster dekorationer

Kuvertpris for ovennævnte: 1.385 kr. (kun til hele selskabet)
Se detaljerne herunder !

Tilkøb – pr. kuvert:

  • Champagne som velkomstdrink: +20 kr.
  • Menu 2: +40 kr.
  • Menu 3: +80 kr.
  • 3 egnsoste med tilbehør: +100 kr.
  • Bedre vine: +70 kr.
  • Fantastisk vine: +120 kr.
  • Alle varianter af øl på de 10 haner: +35kr.
  • Hjemmelavet sødt til kaffen: +50 kr.
  • Ekstra fri bar pr. time: +75 kr. (dog senest til kl.02.00)
  • Natmad: +75 kr.
  • Menukort til bordene: +15 kr.

Detaljerne:

Velkomstdrink – vælg mellem:
• Old Passion med Bourbon, Passionsfrugt, Lime og Ginger Ale, 110 kr.
• Polar Espresso med Vodka, Kahlua, Baileys, Hasselnød, Mælkeskum og Espresso, 110 kr.
• Snedronningens Glögg med Rom, Portvin, Appelsin, Julekrydderi, Rødvin og Is, 110 kr.
• Kung Fu drink med Bombay gin, Sportscola og Lakrids sirup, 110 kr.
• Nordisk Paloma med Cph Langpeber Akvavit og Pink Grape, 110 kr.
• Cava et dejligt glas bobler, 95 kr

Vine – vælg mellem:
• Fine vine = vine i prislejet op til 390 kr. fra vinkortet
• Bedre vine = vine i prislejet 391-450 kr. fra vinkortet
• Fantastiske vine = vine i prislejet 451-530 kr. fra vinkortet

Avec:
• Håndskænket avec = vælg mellem: Bailey, Cognac, Calvados, Grappa, Grand Manier, 5 års Rom

Oste:
• 3 danske egnsoste med årstidens kompot og hjemmelavet knækbrød
• Oste kan kun bestilles til alle kuverter.

Natmad:
• F.eks. Tarteletter med høns, Ribbenstegssandwich med det hele eller 2 slags ristede slagterpølse med hvad der sig dertil hører.
• Natmad kan kun bestilles til alle kuverter.

Praktisk:
• Hvide duge, stof servietter og små blomsterdekorationer er inkluderet.
• Ekstra fri bar pr. time: +75 kr. pr. startgæst (dog senest til kl. 02.00)
• Snaps og shots er ikke inkluderet i den frie bar.
• Børn under 12 år spiser med på menuen til halv kuvertpris.
• Børn under 3 år er der ingen kuvertpris på.
• Vi bekræftelse af arrangement beder vi om en indbetaling på 10% forventet forbrug.
• Priserne er inkl. moms og betjening.

Ravelinen’s platte – den lille frokost

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprødt kyllingeskinds chips og karse
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat

Kuvertpris: 308 kr.

  • Ved flere end 20 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene.

Ravelinen’s kolde bord

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprødt kyllingeskinds chips og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, sukkersyltede danske rabarber med langpeber og knækbrød

Kuvertpris: 398 kr.

Ravelinen’s store kolde bord

  • Karrysild fra Bornholm med sprød æble, smilende æg og dild
  • Christiansø Pigens kryddersild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler med purløg og radiser
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med grov remoulade, dild og citron
  • Røget islandsk laks med frisk rygeost creme og syltede hvide asparges
  • Hønsesalat af Rokkedahl kylling med sprødt kyllingeskinds chips og karse
  • Kalve leverpostej med peberbacon, ristede svampe og syltede rødbeder
  • Ribbensteg af dansk gris med sprøde svær, æblemostsyltet rødkål og agurkesalat
  • 2 danske egnsoste, sukkersyltede danske rabarber med langpeber og knækbrød

Kuvertpris: 518 kr.

Kaffe og kage

  • Kaffe/The · Øko, 44 kr.
  • Lidt hjemmelavet sødt til kaffen, 78 kr.

Fadøl

Størrelse 0,34 / 0,46 / 1,5 l.

  • Carlsberg Pilsner / Tuborg Classic, 57 / 75 / 204 kr.
  • Krenkerup, Ebeltoft Gårdbryggeri og Jacobsen øl, 62 / 82 / 223 kr.

Sodavand

Størrelse 0,25 / 0,45 / 0,75 l.

  • Sodavand, mange varianter, 36 / 53 / 88 kr.
  • Karafler med vand – med og uden brus – ad libitum, med øvrige drikkevare, 22 kr.
  • Karafler med vand – med og uden brus – ad libitum, uden øvrige drikkevarer til frokost eller aften, 44 kr.
  • Karafler med vand – med og uden brus – ad libitum, uden øvrige drikkevarer til selskab, 77 kr.

Vin og Spiritus

  • Rød Aalborg, alm. 5 cl., 58 kr.
  • O.P. Anderson akvavit, 5 cl., 68 kr.
  • Grøn Taffel med agurk · Skippersnaps, 5 cl., 68 kr.
  • Nordguld Akvavit · Aalborg, 5 cl., 76 kr.
  • Opland Akvavit · Arcus, 5 cl., 88 kr.
  • Frokost · Taffel Akvavit · Copenhagen Distillery, 5 cl., 82 kr.
  • Indonesisk Lang Peber · Copenhagen Distillery, 5 cl., 82 kr.
  • Mulberry Rose · Copenhagen Distillery, 5 cl., 82 kr.
  • Lasse’s hjemmelavede snaps – 3 varianter, 5 cl., 82 kr.
  • Rød Aalborg, 1/1 fl. alm., 680 kr.
  • O.P. Anderson akvavit mf, 1/1 fl., 780 kr.
  • Husets udvalgte vin rød/hvid, glas/flaske, 95 kr. / 380 kr.
  • Alm. Spiritus, 4 cl., 58 kr.
  • Lux Spiritus, 4 cl., 78 kr.
  • Alm. Spiritus, 1/1 fl., 780 kr.
  • Lux Spiritus, 1/1 fl., 880 kr.

Principper for grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 7 gæster bliver man nødt til at vælge en forholdsvis ens menu.
  • Til frokost foreslå vi til grupper en variant af vores kolde borde, hvor man får smagt lidt af hver og hvor menuen serveres ved bordet af flere omgange. Alternativ så vælg mellem maks. 3 forskellige retter til hver servering.
  • Til aftenen kan der kun vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølgelig undtaget
  • Ved flere end 12 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej på dagen til grupper som ikke kan respektere reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt.
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Hvis ikke andet aftales, så er følgende regler gældende:
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 19 døgn før afregnes 50 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 12 døgn før afregnes 75 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 5 døgn før afregnes den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • En kuvertpris pris til frokost er beregnet til 500 kr. og til aften 600 kr.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et gebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale.
  • Alt i følge gældende regler fra Horesta.