Selskabsmenukort

Kort fortalt så har Restaurant Ravelinen en stor fin have med udsigt over vandet omkring Christianshavn – og 200 meter fra Christianshavns Torv – en lille oase midt i byen.

Haven kan overdækkes af store markiser med et tryk på en knap, og vores to pavilloner er hyggelige indendørs omgivelser. Flotte og uformelle rammer med udsigt over vandet – lige midt i centrum og med plads til 400 gæster.

Vores menuforslag er menuer som serveres ved bordet på små fade af flere omgange. Dvs. man får flere retter at vælge imellem som gæst og det er en hyggelig måde at spise sammen på – ligesom derhjemme.

Hvis man ønsker en anden sammensætning af de retter i vores menuforslag bytter man bare rundt og så laver vi et tilsvarende kuvertpris.

Der kan forekomme justeringer af de enkelte retter i menukortet ifht. sæsons muligheder og råvarer i køkkenet.

Menuforslag 1

Forret:
• Letsaltet lakse tartar vendt med syrnet fløde, dild, syltede glaskål og sprød kartoffel 

Hovedretter:
• Skindstegt kyllingebryst stegt med citron timian
• Helstegt okse bavette marineret med salvie og frisk laurbær
• Glaserede persillerødder med sort peber og syltet citron
• Bønnesalat med syltede rødløg, kørvel og revet Havgus ost
• Ristede kartofler krydret med havsalt
• Luftig bearnaisesauce

Desserter:
• Citronfromage med bagt hvid chokolade og citrus salat
• Trifli med sæsonens bær, vanille creme og nøddeknas

Kuvertpris for hele menuen: 388 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Menuforslag 2

Forret:
• Dampede blomkål med sauce hollandaise, håndpillede rejer og sprøde mandler

Hovedretter:
• Bagt islandsk lakseryg krydret med dild og citron smør
• Helstegt cuvette af Uruguay okse stegt med hvidløg og rosmarin
• Saltbagt knoldselleri med brunet smør, syltede rødløg og løvstikke
• Hjertesalat med syrnet fløde, sprøde radiser, rug knas og karse
• Hjemmelavede grovfritter med ramsløgssalt
• Mild Madagascar pebersauce

Desserter:
• Æblekage med nøddeknas, flødeskum og ribsgelé
• Kraftig chokoladekage med mocca creme

Kuvertpris for hele menuen: 418 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Menuforslag 3

Forret:
• Rejecocktail med håndpillede rejer, hjertesalat, syltet tomat og brød croutons
• Saltet og grillet oksefilet med syltede perleløg, sauce tatar og brøndkarse

Hovedretter:
• Fransk perlehøne bryst farseret med frisk estragon
• Kalvemørbrad helstegt med Dijon sennep og persille
• Glaserede gulerødder med syltede bøgehatte og frisk rosmarin
• Honningbagte rødbeder med rucola salat og nødde vinaigrette
• Ristede kartofler vendt med brunet smør og purløg
Rødvinssauce med skalotteløg og timian

Desserter:
• Mandel mazzarin kage med tørrede tranebær og blød karamel
• Kraftig chokolade mousse med vanilje braiseret ananas

Kuvertpris for hele menuen: 458 kr.
Hele menuen serveres family style på mindre fade ved bordet.
Minimum 25 kuverter

Samlet middags arrangement:

  • Tidsrum som udgangspunkt: kl. 19.00 – 22.30
  • Velkomstdrink – frit valg, en variant
  • Menu 1
  • 2 glas fine vine – et glas hvidvin samt et glas rødvin, som serveret til maden
  • Isvand ad libitum
  • Kaffe/the
  • Små blomster dekorationer

Kuvertpris for ovennævnte: 618 kr. (kun til hele selskabet)
Hvis menu 2 vælges + 30 kr. – hvis menu 3 vælges + 80 kr.
Se detaljerne herunder !

Samlet selskabsarrangement:

  • Tidsrum som udgangspunkt: kl. 18.00 – 02.00
  • Velkomstdrink – frit valg, en variant
  • Menu 1 med fine vine – hvid, rose og rødvin
  • Isvand ad libitum
  • Kaffe/the med håndskænket avec
  • Fri bar med fine vine, alm. fadøl, sodavand og alm. spiritus efter kaffen
  • Små blomster dekorationer

Kuvertpris for ovennævnte: 1.075 kr. (kun til hele selskabet)
Se detaljerne herunder !

Tilkøb – pr. kuvert:

  • Champagne som velkomstdrink: +15 kr.
  • Menu 2: +30 kr.
  • Menu 3: +80 kr.
  • 3 egnsoste med tilbehør: +100 kr.
  • Bedre vine: +70 kr.
  • Fantastisk vine: +120 kr.
  • Alle varianter af øl på de 10 haner: +25 kr.
  • Hjemmelavet sødt til kaffen: +40 kr.
  • Ekstra fri bar efter kl. 02.00: +75 kr.
  • Natmad: +70 kr.
  • Menukort til bordene: +10 kr.

Detaljerne:

Velkomstdrink – vælg mellem:
• Et glas dejlig cava
• Kir – tør hvidvin og Creme de Cassis
• Nordisk Paloma – langpeber snaps og pink grape
• Flyversjus #2 – langpebersnaps og fevertree lemon tonic
• Orange Spritz – Belsezar rose vermouth, dry gin og fevertree tonic

Vine – vælg mellem:
• Fine vine = vine i prislejet op til 350 kr. fra vinkortet
• Bedre vine = vine i prislejet 351-420 kr. fra vinkortet
• Fantastiske vine = vine i prislejet 421-500 kr. fra vinkortet

Avec:
• Håndskænket avec = vælg mellem: Bailey, Cognac, Calvados, Grappa, Grand Manier, 5 års Rom

Oste:
• 3 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød på rugmel og kerner
• Oste kan kun bestilles til alle kuverter.

Natmad:
• F.eks. Tarteletter med høns eller 2 slags ristede slagterpølse med hvad der sig dertil hører.
• Natmad kan kun bestilles til alle kuverter.

Praktisk:
• Hvide duge, stof servietter, sterinlys kupler og små blomsterdekorationer er inkluderet.
• Ekstra fri bar efter kl. 02.00: +75 kr. pr. startgæst pr. time
• Snaps og shots er ikke inkluderet i den frie bar.
• Børn under 12 år spiser med på menuen til halv kuvertpris.
• Børn under 3 år er der ingen kuvertpris på.
• Vi bekræftelse af arrangement beder vi om en indbetaling på 10% forventet forbrug.
• Priserne er inkl. moms og betjening.

Ravelinen’s klassiske platte

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, bacon og karse
  • Ribbensteg med sprøde svær og hjemmesyltet agurkesalat og rødkål

Kuvertpris: 228 kr.

  • Ved flere end 25 gæster anrettes platten på mindre fade på bordene.

Ravelinen’s kolde bord

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, bacon og karse
  • Hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og svampe
  • Ribbensteg med sprøde svær og hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris: 288 kr.

Ravelinen’s store kolde bord

  • Karrysild fra Bornholm med æbler, kapers, dild og smilende æg
  • Christiansø Pigens sild med creme fraiche, kapers og karse
  • Stegt sild med sennep, dild, let stuvede kartofler og blomster kapers
  • Fiskefilet af frisk paneret skrubbefilet med hjemmerørt remoulade
  • Koldrøget Islandsk laks med dild syltet agurk, urte mayonnaise og radise
  • Hønsesalat af confiteret lår rørt med syltede Karl-Johan svampe, bacon og karse
  • Hjemmelavet kalve leverpostej med røget spæk, peber bacon og svampe
  • Ribbensteg med sprøde svær og hjemmesyltet agurkesalat og rødkål
  • 2 danske egnsoste med kompot og hjemmelavet knækbrød

Kuvertpris: 368 kr.

Kaffe og kage

  • Kaffe/The, 38 kr.
  • Lidt hjemmelavet sødt til kaffen, 48 kr.

Velkomstdrink:

  • Et glas cava, 80 kr.
  • Kir · Tør hvidvin og Creme de Cassis, 80 kr.
  • Flyversjus #2 · Langpebersnaps og Lemon Tonic, 80 kr.
  • Nordisk Paloma · Langpebersnaps og Pink Grape, 80 kr.
  • Orange Spritz · Belsezar rose vermouth, Dry Gin og Tonic, 80 kr.

Fadøl

Størrelse 0,34 / 0,46 / 1,5 l.

  • Carlsberg Pilsner / Tuborg Classic, 51 / 69 / 188 kr.
  • Andre danske øl, 56 / 77 / 207 kr.

Sodavand

Størrelse 0,25 / 0,45 / 0,75 l.

  • Sodavand, mange varianter, 33 / 48 / 79 kr.
  • Isvand ad libitum pr. kuvert, 12 kr.

Vin og Spiritus

  • Rød Aalborg, alm. 4 cl., 44 kr.
  • O.P. Anderson akvavit, 4 cl., 52 kr.
  • Dill Anise · Copenhagen Distillery, 4 cl., 58 kr.
  • Sort Amager · Taffel Akvavit · Copenhagen Distillery, 4 cl., 58 kr.
  • Indonesisk Lang Peber · Copenhagen Distillery, 4 cl., 58 kr.
  • Lasse’s hjemmelavede snaps – 6 varianter, 4 cl., 58 kr.
  • Rød Aalborg, 1/1 fl. alm., 680 kr.
  • O.P. Anderson akvavit mf, 1/1 fl., 780 kr.
  • Husets udvalgte vin rød/hvid, glas/flaske, 80 kr. / 320 kr.
  • Spiritus, alm. 3 cl., 42 kr.
  • Spiritus, lux. 3 cl., 52 kr.

Principper for grupper

  • Hvis reservationen er på flere end 7 gæster bliver man nødt til at vælge en forholdsvis ens menu.
  • Til frokost foreslå vi til grupper en variant af vores kolde borde, hvor man får smagt lidt af hver og hvor menuen serveres ved bordet af flere omgange. Alternativ så vælg mellem maks. 3 forskellig retter til hver servering.
  • Til aftenen kan kan der kun vælges mellem 2 retter i hver kategori af hhv. forret, hovedret og dessert.
  • Denne regel for at undgå unødig ventetid for jer og øvrige gæster. Børn og vegetarer er selvfølglig undtaget
  • Ved flere end 20 gæster skal samme menu vælges til alle og menuen skal bestilles min. 7 dage før arrangement.
  • Reglerne bliver nødt til at blive overholdt og vi må desværre takke nej tak på dagen til grupper som ikke kan respekterer reglerne.
  • Drikkevarer til grupper regner vi med i bestiller på dagen efter behov, som afregnes samlet sammen med maden ved endt arrangement. Der kan desværre ikke afregnes individuelt. 
  • Ved ændringer til antal, tidspunkter eller menu så giv os endelig besked så hurtigt som i ved det, hvis vi skal nå at rette noget. Ellers vil vi forholde os til den aftale der er lavet.
  • Hvis ikke andet aftales, så er følgende regler gældende:
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 10 døgn før afregnes 50 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 4 døgn før afregnes 75 % af den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • – hvis det endelige antal bliver mindre end bestilt senere end 2 døgn før afregnes den fulde kuvertpris for de færre kuverter.
  • En kuvertpris pris til frokost er beregnet til 300 kr. og til aften 400 kr.
  • På travle dage kan vi derfor bede om et kort nr. og dets udløbsdato, som der kan trækkes et gebyr på i tilfælde af, at man ikke dukker op til sin aftalte reservation.
  • Husk af reservationen er juridisk bindende og vi regner med at vi har en aftale. 
  • Alt i følge gældende regler fra Horesta.